#KKC5 Jaktstart (16.10.2013)
Kategori: trening
Kart/område: Leinstrandmarka
Arrangør: Tågg & Ekebjørn
Land: Norge
Disiplin: Natt-O
Distanse: 6.44 km
Tid: 43:01
Gj.sn. HR: 163
Maksimum HR: 185
makan til mas tåget!

S - 1: trenger en evighet til å finne starten. har kontroll i starten men mister blir usikker etter jeg passerer søkket. bommer ikke med mye og rasmus er i posten litt før meg.

1 - 2: harri har kommet opp. jeg mister de 2 som løper fort nedover men er først på toppen. harri kommer fra høyre sida. raskmus er litt bak meg. ser en refleks. løper dit. ser ingen emit. helvete ... ah, på baksida av treet. stress.

2 - 3: løper bak harri og tror egentlig jeg har kontroll. løper litt lengre til høyre enn han og raskmus. stemmer med flata og så skal jeg ned i søkket. finner et søk men det er feil. ingen post. ser skrentene. skjønner det. tilbake -.- mister mye motivasjon og kroppen er plutselig tung.

3 - 4: 2, 3 stykker tok meg inn. vi løper søkket ned til myra. jeg henger bare over myra. burde har sjekket kompasset. voldsomt sving... unødvendig! posten er lett.

4 - 5: får ikke ordentlig tak i kanten av myra og kommer litt langt for høyre. flaks at bommen ble ikke større.

5 - 6: igjen voldsom bue ut til myra. må ikke bære rundt kompasset hvis jeg ikke bruker den! har 'egentlig' rimelig bra kontrol inn i posten men synes det blir veldig diffust og vet ikke helt hvor jeg skal når refleksen ikke dukker opp.

6 - 7: SMELL!! tror at jeg løp over høydepunktet nord for bekken før jeg krysser stien og tar kurs derfra og opp. det viste seg å være feil.

7 - 8: vanskelig å motivere seg. får med meg myra og stien men ikke særlig andre myra. istedenfor å stole på kompasset kuker jeg bare rundt. jørgen løper ut av posten. jeg ser han. flaks!

8 - 9: harald og macca kom opp. henger. gidder ikke å lese kart. synes vi har løpt lenge på stien. i det jeg sjekker kartet forsvinner de 2 til venstre. ja vel... dumt!

9 - 10: er ikke forberedt i det hele tatt. bretter kartet på nytt og går opp bakken og studerer veivalget. finner ikke noe som jeg synes lønner seg og løper rett på. bra kontrol inn i posten - det åpne, myra, hyttene, sti, nesa, søkk. rasmus stempler 1s bak meg.

10 - 11: henge på raskmus som sklir forbi posten. det gjør ikke jeg. tror han må ha sett den og at det er gaffling.

11 - 12: rett på er vel raskest? jeg ser tydeligvis ikke på kartet i 200m hvor jeg løper 45 grader feil. uten det hadde jeg vel tatt jørgen. jaja...

12 - M: dasser hjem.

11 - 12:
Vis kommentarer (0)
 
#KKC5 Jaktstart (16.10.2013) #KKC5 Jaktstart (16.10.2013)