#KKC5 Prolog (15.10.2013)
Kategori: trening
Kart/område: Estenstadmarka
Land: Norge
Disiplin: Skogssprint :)
Distanse: 2.04 km
Tid: 14:10
Gj.sn. HR: 165
Maksimum HR: 191
hmmm.

S - 1: bestemmer å kjøre en sikker veivalg rundt til første og dunke på på stien. men det finnes mange stier som ikke står på kartet og jeg kommer ikke ordentlig opp i fart. tar av en sti for tidlig (stien er ikke på kartet) og ble forvirret i det jeg treffer stien. fortsetter på kurs og finner posten etter litt nøling. den hang tydeligvis et godt stykke for langt opp. hansi har tatt inn 30s på meg allerede.

1 - 2: planer er å løpe rett på. funker bra i starten men når det går "bratt" nedover stoler jeg ikke på kompasset men følelsen. dårlig gjort. kommer til stienog leser meg inn.

2 - 3: en kvist river lykta fra hodet på veien ut. i det jeg prøver å få det på plass spurter tåget forbi. fikser lykta og prøver å henge. retningen stemmer i starten. prøver å lese inngangen og så går det som det må ... unødvendig.

3 - 4:planen er å løpe venstre. vurderer å løpe mer rett på men tørr ikke å løpe over det gule området. hansi, som ble tatt igjen til 3., løper også sti rundt. da gjør jeg det samme.

4 - M: vurderer venstre og rett på. høyre ser jeg ikke.
Vis kommentarer (0)
 
#KKC5 Prolog (15.10.2013) #KKC5 Prolog (15.10.2013)