Bedrifts-O (StarCup 4 D21) (17.09.2013)
Kategori: trening
Kart/område: Leirsjøen
Arrangør: Byåsen IL
Land: Norge
Disiplin: Natt-O
Distanse: 7.16 km
Tid: 55:19
Gj.sn. HR: 161
Maksimum HR: 183
På tide å løpe litt orientering igjen. Gøy med nattløp. Er spent på forhand og planen er å ta meg nok tid til å orientere.

S-1: ok

1-2: "Glemmer" å kutte i gjerdetkrysset og taper en god del på det. Legger merke til at kroppen ikke fungerer særlig bra. Møter Knut inn i posten.

2 - 3: Vurderer å henge på Knut med han beiner av gårdet. Det gidder jeg ikke. Får en liten sving ut av posten, etter det et veldig bra strekk.

3 - 4: Treffer Knut igjen ved 3. og løper bak han opp til 4. nøler litt.

4 - 5: har ikke planlagt noe (dårlig) og tar meg ikke nok tid til å lage en plan (dårlig). bestemmer meg derfor bare å henge på knut (dårlig). han løper raskere enn meg men overraskende har jeg ingen problem å henge med. prøver 2 ganger å lese meg inn uten å klare det. luka knut fikk klarer jeg å tett uten problemer. digg.

5 - 6: tenker at det er ingen vits å bare henge og kroppen vil ikke løpe fort. slipper knut og orienterer selv. får en liten sving før elva, ellers bra.

6 - 7: tror at rett på lønner seg. høyden må man ta uansett. veldig mye nøling i lia. er veldig usikker etter å ha mistet kartkontakten underveis. stien før lysløype legger jeg aldri merke til. kaos inn i posten. løper inn myra og begynner å lese på myra som er lengre øst. seff stemmer ikke noe. blir med andre løpere med til en post. feil post. skal bare ned til myra (skjønner ikke hvorfor det er så langt...) og leser meg inn til slutt.

7 - 8: tror egentlig at rundt lønner seg men løper rett på. fyren som blodhenger på meg irriterer meg noe sinnsykt. går inn i posten for å bli kvitt han. funker dårlig. men så kommer en løper og bommer på posten. kompisen min henger seg på. ta er det bare å stemple på posten og beine nedover lia.

8 - 9: litt for langt til høyre inn i posten.

9 - M: joggings...

alt i alt gøy. gjør mye bra (overrasket) men seff også en del som er ikke så bra^^ 2, 3 løp til, så burde det fungere igjen :)
Vis kommentarer (0)
 
Bedrifts-O (StarCup 4 D21) (17.09.2013) Bedrifts-O (StarCup 4 D21) (17.09.2013)