Armfeldtnatta (29.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Keegdalsmarka
Land: Norge
Disiplin: Natt
Distanse: 8.48 km
Tid: 62:36
Er generelt for usikker i orienteringen, bør stole mere på meg selv, men weekends elendige o-tekniske prestasjoner hjelper nok ikke på selvtilliten. Ser på pulsen at jeg har mye mer å gå på! Men i hvert fald begynner formen at være ganske ok. Jeg ser at jeg ikke helt holder høy nok fart i terrenget så dette må jeg mye med over sommeren, skal ikke bli løpt fra i terreng av folk jeg lett løper ifra på vei!!
s-1: dumt bom inn i posten, leser på kurvene da jeg krysser myren og tenker jeg 100m lengre mot nord, utrolig dumt da jeg lige (bevist) hadde passert høyen innen myra!
1-2: god gjennomførsel, men må bli mere offensiv å gunne mere på ned av bakken.
2-3: har problemer med at holde kursen i starten av strekket, men får tatt tak i det og har god kontroll resten av veien.
3-4: litt for usikkert, kunne nok ha løpt fortere rundt høyre
4-5: god kurs i starten, ser Gylver og mister kort fokus, føler jeg løper for mye oppover så tenker jeg har kommet til høyen nord-øst i sirklen og løper derfor nedover igjen, burde ha skjønt hvor jeg var med en gang jeg kommer ned i myren.
5-6: bra fart det sånt jeg skal løpe
6-7: dårlig gjennomførsel, har plan om skulle opp i myren efter en tredjedel av strekket, det var veldig dumt, burde har fortsatt rundt det trase jeg var kommet opp i, eller enda bedre jeg burde løpt rundt høyre, det er det jeg er god på!
7-8: er veldig usikker, burde nok bare presse mere på!
8-9: kommer opp fra myren feil sted, veit det egentlig, men får ikke tatt takk i det, dette er for dårligt.
9-10: har vanskelig ved å velge veivalg, får litt dårlig kurs på midten, for sakte inn i posten. Taper nesten 2 minutt på dette strekket. Kunne løpt mye fortere om jeg tar ut et veivalg, ikke tviler, og da presser på hele veien.
10-11: burde satset mere i starten, det kan jo ikke gå galt, så ingen unnskyldning for å løpe sakte der.
11-12: må presse mere på ikke alt det tull!
Vis kommentarer (0)
 
Armfeldtnatta (29.04.2015) Armfeldtnatta (29.04.2015)