Mandagsrenn #2 (26.11.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Sognsvann vest
Distanse: 12.54 km
Tid: 110:56
1: Først på post. bra
2: Litt usikker på hvor vi er når vi krysser steinuren, men får kontroll på høydepunktet og den påfølgende steinen. Plukker deretter to nye steiner før postringen, og skal bare litt opp til høydepunktet, men tør ikke stole på meg selv når ingen av lyktene bak meg følger etter. Blir derfor en ekstra svipptur til steinen før jeg treffer høydepunktet.
3-5: Kontrollerer i klynga.
6: Litt uoppmerksom underveis og var plutselig alene. Brukte litt tid på å lese meg inn på bekkene noen hundre meter før posten.
7: Føler jeg ser noen lykter i det fjerne og tenker jeg skal løpe dem inn i motbakken, og er plutselig helt lost midt i skrålia. Bestemmer meg for å dra til 10. og vente på de andre der, for ikke noe moro å løpe nattrenn alene. Klarer selvfølgelig å sette meg ned på en stein som jeg tror er 10. post, og blir ventende der.
11: Heldigvis kommer klynga rett forbi den steinen også, men jeg skjønner ikke tegninga før jeg er ute på fuglemyra og halvveis til 12..
12: Kollen ved fuglemyrhytta.
13: Ikke første gangen jeg ikke finner det søkket. Godt å løpe i klynga igjen i hvert fall.
14: Mister selvfølgelig lue + lykt like før posten, og når Nordberg løper passe fort ned lia forsvinner teten igjen ): Spikrer posten på egenhånd i alle fall.
15: Prøver å løpe inn de andre igjen, og det gikk som til 7. post. Begynner å bli litt lei natt-o merker jeg, men bestemmer meg for å løpe mot 17 til jeg møter de andre igjen.
17-M: Møkk lei bomming. La meg i rygg og så kanskje på kartet to-tre ganger.
Vis kommentarer (0)
 
Mandagsrenn #2 (26.11.2018) Mandagsrenn #2 (26.11.2018)