WC middle (27.05.2017)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 6.22 km
Tid: 32:32
Sprintfadese ga mulighet for ekstra hvile. Brukte det som ekstra motivasjon til å snu skuta. Å løpe mellomdistanse WC i Finland er jo til å få vann i munnen av. Vekslende orientering med vekslende skrålivegetasjon og åpne svaberg.

1: Overasket over et langt veivalgsstrekk til 1. Ble ikke frista til å løpe rundt. Tar muligens et par høydemeter for mye. Prøver å sette farten fra start samtidig som jeg leser mye kart og kommer inn i det. Lykkes bra. Litt omstendelig i inngangen da det er noe sperrebånd i veien ved slepet.

2: Synes jeg taper vel mye på dette strekket. Kunne nok ha vært mer direkte, i stedet for kolledans.

3: Svak venstre for å ikke gli forbi nedenfor. Tungt å løfte beina. Ser skrenten i ringkanten.

4: Burde absolutt ha vært mer offensiv rett på. Evner ikke å vinkle tilstrekkelig med en gang etter toppen, men får øyekontakt med begge steinene.

5: Synes jeg taper vel mye her. Ser ut som de som ligger helt under strek får et bedre stråk. Taper også noget opp skråninga.

6: God retning og får søkket og kolla og skrent med post.

7: Frista til å løpe under, men føler inngangen er vesentlig bedre slakt venstre. Kunne nok med fordel ha lagt meg høyere i lia ut av posten.

8-11: Anså det som et krevende parti. Slipper meg ikke løs og taper nærmere 40 sek på dette partiet uten å egentlig å bomme. SKjønner ikke at jeg taper
nærmere 20 sek til 11.

12: Om ikke annet trøkket jeg bra på på dette strekket. Gode linje og litt for enkel post.

13: Nervøs orientering her også. 15 sek bak beste strekktid.

14: Litt for grei post dette også og litt for lav fart. Med ei god retning dumper du ned i søkket.

15: Veldig åpent siste halvdel og har god oversikt.

16: Litt for opphengt i kantløping og leser ikke hele strekket godt nok. Taper rundt 15-20 sek sammenlignet med høyre. Bra gjennomføring. Taper dog litt til Olav i utgangen.

17, mål: Bra spurt og bra sliten.

Vel langt bak (2:42) på ei såpass kort mellomdistanse. Starten er bra. Evner ikke å holde oppe trøkket og det setter seg kanskje litt i teknikken også. Tørr ikke å gutse. Uansett
godt fornøyd med under 10 sek ren postbom.
Vis kommentarer (0)
 
WC middle (27.05.2017) WC middle (27.05.2017)