MNM lang (29.08.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 15.74 km
Tid: 96:32
Innstilt på å gjennomføre et ordentlig godt løp. Være på hugget, men samtidig ha roen.

1: Får god tid til å komme inn på kartet. Mindre vanskelig post.
2: Anser det som gunstig å runde. Slipper meg litt langt ned i inngangen.
3: Her har jeg ikke så fryktelig mye kontroll bortover. Stoler på kompasset og får krysset. God start, beina er bra, men her burde ei lita varsellampe ha lyst.
4: Kunne med fordel ha lagt meg opp på veien tidligere.
5: Dagens store blunder. Tenker at opp er trygt. Ser i ettertid at rett på faktisk ikke er så ille, da lysegrønt er fint i Trøndelag. Nok om det. Leser lite kart
og får plutselig panikk og føler jeg er langt nok. Drar brått ned og forstår lite. Går mye tid, men kudos til meg selv for faktisk å roe ned og ikke surre rundt som ei hodeløs høne. Går vel rundt 2 min her.
6: Lite kartkontakt, liten sleiv.
7: Bra gjennomført. Fint terreng, bra fart på beina.
8: Synes min variant ser bra ut. Gjennomfører bra, men tar vel mye høyde og misser stien ned skråninga midt på strekket. Er 1:21 bak bestestrekktid. Det synes jeg er mye.
9: Perfekt gjennomført. Slikker vekstgrensa.
10: Usikker på om jeg skal dra ned på jordet. Det burde jeg ha gjort. 20 sek bak.
11: Også her taper jeg for mye (50 sek). Synes veivalget ser bra ut.
12: Ideelt til inngangen. Blir ikke helt klok på kartet. Noe som ligner på skrenter lenger nord. Står og vifter med hodet litt. Går vel rundt 30 sek.
13: Perf.
14: Høyre i utgangen. Forplanter seg. Slake formasjoner, men spotter posten.
15: Vurderer rett ut på myra. Burde ha ungått å legge meg ned mot vannet så tidlig. Her var det bløtt. Vil høyere opp inn i posten. Leser rett og slett ikke kartet nøye nok. +45
16: Forbanna.
17: Fortsatt litt forbanna.
18: Bra gjennomført i mitt yndlingsparti.
19: Ikke i tvil om veivalget. Begynner å bli seigt, men klarer å motivere seg sånn nogenlunde. Fin inngang. Synes jeg taper mye, spennende og se hvor jeg mister det.
Avslutning: Lar beina rulle.

Alt i alt for mye tidstap. Leser for lite kart. Fysisk svarer det bra lenge, tidstapene kommer som et resultat at jeg blir for ivrig. Gjør man dårlige tekniske løp har man ikke sjanse, og bra er det. Trippel Frol. Ikkje bra.
Vis kommentarer (0)
 
MNM lang (29.08.2015) MNM lang (29.08.2015)