10Mila E9 (30.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Partille
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 9
Distanse: 6.25 km
Tid: 37:18
Går ut en del lengre bak enn antatt, men er likevel bestemt på å gjennomføre en god stafettetappe.
1. Forenkler fint første halvdel. Etter den store skrenten er planen egentlig å dra høyre i lia. Synes ikke det ser så altfor fint ut så drar en mer direkte variant. God kontroll inn i ringen.
2. Gjør ting sikkert og går rett opp på stien. Drar nok litt tidlig ned i lia. Kunne ha fortsatt helt fram til stisvingen. Møter Kristiansand på posten.
3. Bare å følge høyden bortover lia. Deilig strekk.
4. Løfte blikket og beiner på. Folksomt på posten, ser den fra lang avstand.
5. Vurderer venstre, men tenker det er greit å unngå myra. Veldig fornøyd med trasevalget.
6. Dagens store blemme. Bretter kartet og begynner å lese på 7. strekket. Blir usikker allerede når jeg kommer ned på myra. Synes ikke myra til høyre for meg er spesielt stor, i tillegg ser jeg heller ikke noe sperrebånd. Fortsetter nølende videre, men får liksom ikke taket på ting. Når jeg drar utover kollepartiet får jeg litt bedre oversikt. Tar en god kikk på kartet, og skjønner plutselig hva jeg har gjort. Vender raskt om og spotter steinen oppi lia. Taper rundt 45 sek på denne feilen.
7. Har fått en kraftig vekker, og skjønner at jeg må skjerpe meg. Synes jeg gjennomfører strekket til 7. veldig bra. Bruke kompasset aktivt. Posten blir enkel fra den store kolla til venstre.
8. Fint.
9. Drar raskt ut til veien. Drar av ved 2. drikkepost og ligger på kompass bortover flata. Leser formasjonene fra lang avstand. Begynner å bli ganske så sigen, og må virkelig jobbe på. Betrygger meg sjøl med at det snart vil bikke nedover.
10. Pusher på bra ned lia. Sikter mot den store kolla.
11, 12. Greit
13. Tenker å bruke stien som svinger seg langs streken. Stien viser seg å være utrolig diffus, og plutselig blir den helt borte. Skjønner at jeg ligger for langt sør. Leser meg med en gang inn når jeg kommer til det åpne området med ruinene. Ser fra gps-trackinga at det er en del som har gjort akkurat samme feil. Er nok både sikrere og bedre å ta posten fra høyre. Tar igjen Tisaren inn mot posten.
14. Runder kolla fint. Veldig usikker inn mot posten. Spotter etter hvert den gule flekken og da er det enkelt.
15. Liten sving inn i posten.
Løper oss opp 2 plasser, og får 16 beste etappetid. Godt fornøyd med dette. Synes jeg klarer å gjennomføre en habil stafettetappe. Klarer å beholde roen og begrense tidstapet på de to plassene hvor jeg gjør feil. Veldig artig opplevelse å få løpe på 1. laget til NTNUI!
Vis kommentarer (0)
 
10Mila E9 (30.04.2017) 10Mila E9 (30.04.2017)