Smaaleneneløpet (NC lang) (14.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stikla
Arrangør: Indre Østfold OK
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 15.63 km
Tid: 104:34
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 182
Etter gårsdagens katastrofe av et løp var planen enkel: å ta meg tid til å orientere. Før hvert strekk skulle jeg ha en skikkelig plan for hvordan strekket skulle gjennomføres, og før jeg løp inn i posten skulle jeg ha et godt bilde av hvordan terrenget ser ut inne i postringen. I tillegg skulle jeg ta meg tid til å gjennomføre de planene jeg la på en god måte.

Følte jeg klarte dette bra på førsterunden. Tok nok ikke de beste veivalgene overalt, men lagde gode planer og traff postene bra. Ikke noe superløping, men det var stabilt, og det var det som var planen.

Ut på andrerunden begynte derimot kroppen å gå tom. Var kvalm på morgenen og klarte ikke få i meg så mye frokost, og det ble jeg straffet for her. Klarte å holde et greit tempo frem til 15. post, men etter dette begynte jeg å slite mer, og farten gikk drastisk ned. Tapte derfor en god del plasseringer siste del inn mot mål.

Veldig kjedelig at avslutningen på løpet ble slik, men er ihvertfall fornøyd med at jeg kjempet på og ikke ga opp. Får bare prøve å lære av dette og unngå at det skjer igjen.
Vis kommentarer (0)
 
Smaaleneneløpet (NC lang) (14.04.2019) Smaaleneneløpet (NC lang) (14.04.2019)