Euromeeting Mellom (22.08.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Grönabur
Arrangør: Gøteborg-Majorna/SOFT
Land: Sverige
Disiplin: Mellom
Distanse: 6.3 km
Tid: 40:46
Hadde gledet meg lenge til dette løpet. Treninga har gått veldig bra i sommer, og forrige helgs langdistanse ga meg bekreftelsen på at jeg var i god form. Trodde at terrenget skulle passe veldig bra, og trodde at jeg skulle takle det bra teknisk. Handlet om å lese kart.

S-1: Ser ingen andre alternativer enn å dunke rett på. Rett opp lia, mellom koller og har den gule kollen som siste sikre. Fin start.

1-2: Løper fort på kurs. Over store kollen og ned i søkket. Runder den farlige myra og retning mot posten. Bra.

2-3: Skal bare sikte mot den gule kollen, runde den og spikre posten. Men klarer å stoppe for tidlig, og leter febrilsk etter posten. Tar meg inn etter hvert, men går 15-20 sekunder.

3-4: Myr, rundt kolle og kurs. Har det ikke klart for meg hvordan det skal se ut inn i posten, og står stille en stund før jeg skjønner det.

4-5: Setter meg litt fast i myra, og taper kanskje litt på å dra det gule opp i posten. Feiltolker kartet inn i posten også, og får en sving.

5-6: Stresser litt etter bommen, og løper bare på grov kurs. Igjen for unøyaktig inn i posten, og blir en ganske stor bom. Taper nesten minuttet. Man må være nøyaktig inn i postene i Sverige, de ligger godt gjemt og mange er vanskelig å få øye på.

6-7: Bruker litt tid på veivalget, men synes stien frister. Gikk en tydelig sti der jeg løp, mange andre gjorde det samme ser jeg. Ikke perfekt inngang i posten, burde lagt meg litt lavere, evt løpt opp det hvite.

7-8: OK, men overraskende langt bak.

8-9: Forenkler fint, og ligger på forskudd. Endelig litt flyt over det.

9-10: Ingen plan, og bare løper der det er fint ut av posten. Blir en ekstra runde av det. Tror jeg ligger lenger ned og løper forbi den store steinen sør for posten. Ender med en ordentlig bom. Fryktelig dårlig.

10-11: Elendig trasè, og har ikke peiling på hva jeg gjør inn i posten. Går mye tid her også.

11-12: Tar meg tid til å gjøre ting ordentlig, skal ikke drite meg helt ut. Gjennom sadel, over rygg og over myra. Bra

12-13: Når jeg først velger høyre burde jeg jo dratt over til høyre tidligere nå. Nå blir det en lang S, som koster meg ca 20 sek. Ellers bra gjennomføring.

13-14: Jobber hardt med kursen, funker ok.

14-15: Velger å la tråkket bestemme, og var greit med tråkk i myra. Muligens noe raskere å dra høyre, virker litt slik på strekktidene.

15-16: Gult platå, og så rundt skrenten er planen. Kommer litt høyt, men ser posten.

16-17: Ned i myr, og opp på platå. Kommer litt lavt, men det er greit.

17-18: Veldig passiv og usikker på retningen. Feig opp skrenten også, runder for mye.

18-19: Presser bra på, og runder fint rundt. Har kontakt med steinen og er sikker inn i posten.

19-mål: Litt umotivert spurt..

Ganske så skuffa etter målgang. Var rett og slett ikke godt nok forberedt på det som ventet. Ikke sterk nok i det tøffe terrenget og ikke flink til å tolke kartet inn i posten, samt at jeg ikke tok meg nok tid til å lese kartet. Da blir det slurvete orientering og dårlig flyt som resultat, samt et par større bommer. Det er ikke godt nok.
Vis kommentarer (0)
 
Euromeeting Mellom (22.08.2014) Euromeeting Mellom (22.08.2014)