Jervskogen Jukola (24.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Jervskogen
Arrangør: The Gylvers
Land: Fairytopia 2015
Disiplin: Jukola
Etappe: 5.e
Distanse: 8.02 km
Tid: 53:57
Gj.sn. HR: 173
Maksimum HR: 181
Utrolig god stemning på start!
Prøver å konsentrere meg om arbeidsoppgavene og å holde en jevn fart fra start. Tar sikte på 1time løping. 
Føler at jeg bare sklir rundt i skogen uten fokus på annet en masteren. Om jeg bør ha "buyer-supplier collaboration" delen som en kort innledning til ESI, eller om jeg skal bruke «buyer-supplier collaboration" som et underkapittel i ESI delen. Eller i hvor stor grad jeg skal forklare Kraljic matrisen. Det burde jo holde å nevne den, så kan de som lurer skjekke det selv?

Jeg bommer ikke noe stort, men føler aldri at  jeg går rent heller.  En stygg inngangsfeil til 6. og krise dårlig kursløping til 7. gjør at tanken på å gi seg kommer. Jeg føler meg jo tross alt dritt fysisk også.  Nei faen heller. Nå har jeg dratt helt ut hit, da kan jeg bruke tiden i skogen å komme meg igjennom. I værste fall får jeg litt frisk luft.  
Herfra og inn går det stort sett greit, blir muligens reddet på en post eller to grunnet høy postfalgghenging. Takk!
Blir nesten fintet ut til mål, så må ta en ekstra skjekk i krysset før jeg drar riktig. 

Fysisk føltes det helt jævelig. Føltes som å løpe med innbytterpuls hele veien. Får syra relativt fort i bakkene også, selv om det gikk fort over når jeg kommer opp på flata igjen. Nedover føltes det bra.  Hadde nesten perioder der det føltes som det gikk fort. 

Når jeg kom i mål var det litt som å våkne fra en drøm. Vet ikke hva man skal si. Unasett veldig deilig og moro å løpe orientering. Fikk til og med spilt litt basse, og skrøna litt. Trivelige saker!
Blir nydelig å komme til Finland hvor det eneste man trenger å tenke på er olut og sauna! 
Hyvää Jukola! Kippis! 
Vis kommentarer (0)
 
Jervskogen Jukola (24.05.2015) Jervskogen Jukola (24.05.2015)