Nattfellestart Garagnas (13.10.2018)
Kategori: Konkurranse
Arrangør: NOSE
Land: Frankrike
Distanse: 7.69 km
Tid: 52:07
Da var vi her, nattfellestart med bra felt. Fokus er et helt annet, opptatt av å gjøre ting skikkelig.

Det går egt veldig smooth, ligger stort sett som nr 2-3, og tar kontrollen når Maxime nøler. Vi løper bra gjennom sommerfuglen og føler meg sikker på at vi er først (en gruppe på 4-5 stk).

Ned mot 13 tar jeg kommandoen og øker farten markant! Har en god plan om å vinkle ut på stien til venstre tidlig, og se svingen for å ha full kontroll. For dårlig kompassarbeid gjør imidlertid at vi kommer inn på stien litt for langt ned, jeg ser ingen sving og skjønner ingenting... Merker fort at ingen andre har peiling heller, og vi gresser i over 3 min før vi skjønner tegningen. Føkk.

Til neste post drar jeg på eget veivalg, de andre går lenger rundt. Stresser litt, vil ikke havne bakpå, og har ikke full kontroll. Når jeg løper ned mot stien jeg har planer om å følge inn til posten, ser jeg Maxime, og vi er et øyeblikk sammen igjen, men er sugen på mer høydemeter eller noe og dunker videre nedover.. Aner ikke hva jeg har tenkt eller ikke tenkt her, heilt utruleg. Får iaf en ekstra monsterbakke og havner bakpå. Møter på en stor gjeng, og klarer iaf å vinne det spurtoppgjøret og løpe inn til 3e, tjuetalls sekunder bak.

Ka skal man si? Generelt veldig mye bedre orientering enn på formidagen, flyt og fokus var i stor grad som det skal være. Samtidig er avslutningen et helt nytt nivå søppel ¯_(?)_/¯ Gjør alt feil fra 12 og inn. Jajaja, sinnsvakt gøy å løpe natt uansett.
Vis kommentarer (0)
 
Nattfellestart Garagnas (13.10.2018) Nattfellestart Garagnas (13.10.2018)