O-Ints (19.07.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Linnerudkollen
Arrangør: Eskil
Land: Norge
Disiplin: O-intervall
Distanse: 11.48 km
Tid: 89:37
Siste ordentlige hardøkt før o-ringen. Ble fem lange drag i skog. Skikkelig kult terreng, men tidvis krevende og svært fysisk.

Drag 1:
Blir litt offensiv til 1.post og burde nok rundet rundt nord. sparer en del høyde på det. Tror veivalget på langstrekket er greit. Blir litt pinglete ned siste bakken inn i posten, men orker ikke risikere noe skade nå. Bra avslutning

Drag 2:
Bra start, bortsrett fra inngangen til 4.post. Blir for sløv og glir ut til høyre. Burde skjønt det da kurvebildet ble mer agressivt i inngangen. Bra til 5.- og 6.post. Til 7.post setter jeg meg unødvendig fast i nedgangen til søkket i starten av strekket, og er ikke kontant nok over myr-partiet midtveis. Resten av draget var ok.

Drag 3: Fin åpning, men kunne nok vært mer direkte på østsiden av dammen inn i 11.post. Ellers litt pysete ut til stien mot 13.post. 14.posten gjennomføres bra. Finner gode dråg og tar minimalt med høyde.

Drag 4: Kunne godt ha kriget enda mer opp første kneika. Rufsete terreng og blir nok liggende litt i "comfort"-sonen. Bra løping til 16.post, ingen nøling. Tror veivalget til 17.post er greit, fornuftig å ta motbakken på sti. Skikkelig magadrag opp til mål, syns jeg pusher bra her.

Drag 5: Usikker på om man bør dra stii helt rundt til 18.post, men tviler. Bra til 19.post, men håpløst til 20.post. Mistolker Den andre steinen jeg skulle innom på strekket og tror jeg er et hakk høyere opp i lia. Blir en saftig bom her. God avslutning teknisk og fysisk.

Syns alt i alt jeg får mye bedre svar på denne hardøkten enn forrige i skog. Teknisk er det en annen verden og selvtilliten er tilbake. Ellers er det håpløst at GPS-sporet blir sånn hakkete, vanskelig å lese noe fornuftig hastighet ut fra den...
Vis kommentarer (1)
 
O-Ints (19.07.2017) O-Ints (19.07.2017)