Mellom (19.02.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Guardamar Sur
Land: Spania
Distanse: 7.01 km
Tid: 52:21
Moderat tempo. Ganske dårlig økt. Surrer meg inn i noe fryktelig grønt til 3. etter veldig fårlig retning, gir tilslutt opp å komme meg til posten. Blir satt ut av at det er mange poster som ikke er der de skal. Generelt mange strekk med fryktelig dårlig retning, og mister følelsen på hvor langt jeg har løpt
Skjul kommentarer (1)
Oskar Andrén : Det er ekstremt viktig i slik kontinental terreng å få retningen ut fra postene nøyaktig. Terrenget er så pass diffust at alt vil flyte sammen når man ikke har kontroll og det blir sykt vanskelig å lese seg inn.
Et tips er å ta en ordentlig stopp ved posten, ta ut riktig retning og så løpe på, da blir det tydelig at man får riktig grop eller høyde.
Man ser det tydelig på mange poster, at du just i starten kommer langt fra strekken veldig fort (ut fra post 1, 2, 4,. Ønskelig å få første 50m på strekken som regel!

Og viktigere å ligge på forskudd, og vite hva som kommer etterpå, da vet man hva man skal se etter og man får samtidig en bekreftelse på at det man passert vært riktig. I trønderterrenget er det ikke like viktig ettersom alt er så stort og du lett tar deg inn / flyter med terrenget. I slik kontinental terreng er det lettere å følge en trassé (?/spor), komme ut av retning og gjøre en parallellfeil.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Mellom (19.02.2019) Mellom (19.02.2019)