NM stafett, 1. etappe (14.09.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Breimåsan
Arrangør: Asker SK
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 1
Distanse: 7.57 km
Tid: 53:56
S-1: Heng med gruppa og kontrollere retningen. Full kontroll fra det store søkket og myra.
1-2: Kommer alene gjennom grønten, men møter folk ute på stien. Setter meg fast i vindfall etter stien og taper litt plasser i køen. Bra inn i posten.
2-3: Bra. Sverre tar meg igjen.
3-4: Løper litt etter Sverre opp stien, men synes han løper litt for langt og tar av ned søkket. Litt steinete og vanskelig nedover, og mister litt plasser i forhold til å bare løpe rett ned.
4-5: Mistolker kurvebildet, og tenker det skal gå ned inn i posten. Blir derfor litt overrasket. Har kontroll med skrent og gul kolle før posten, men det kommer aldri noen skjerm. Skjønner lite, og blir dratt med av noen andre nedover. Setter meg fast i mye grønt, og blir til slutt dratt inn i posten av noen andre. Har nok stoppet bare 10 meter for tidlig.
5-6: Har kommet i en litt dårligere gruppe nå, merker jeg. Litt for lett å holde tempoet. Fornøyd med strekket. Utnytter stiene fint og bra retning inn i posten.
6-7: Synes det ser kjempevanskelig ut rett på, og tar stien for å få bekken inn i posten. Havner alene det siste stykket, men kommer med gjengen jeg var på 6.post med inn i posten.
7-8: Havner alene, og synes det går trått gjennom grønten, så bestemmer meg for å løpe ned til jordet. Er nok litt vel passivt, men får en fin inngang.
8-10: Bra. Får med meg alle detaljer inn i 10. som ser vanskelig ut.
10-11: Forenkler fint.
11-12: Gidder ikke bomme, og bruker stiene.
12-13: Dårlig utgangsretning og havner på flaten for langt til venstre. Skjønner det fort, og det blir en slags kontrollert sving inn i posten.
13-14: Litt for lavt, men greit.

Totalt sett ikke så aller verst, men skulle gjerne vært foruten svingen til 5. Der går det nok 2 min, og jeg mistet den bra gruppa jeg var i. Derfra og inn er det ganske bra teknisk, men blir løpende en del alene, og i grupper som går litt for sakte, slik at det samlet går litt for mye tid.

Jakob og Hallvard løper bra på sine etapper, og vi ender som nr. 63. Norges beste 11.lag!
Vis kommentarer (0)
 
NM stafett, 1. etappe (14.09.2014) NM stafett, 1. etappe (14.09.2014)