O-festivalen lang (23.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bærumsmarka
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 15.42 km
Tid: 106:56
Innstilt på å kjempe på. Vet det kommer til å bli langt og slitsomt. Fornøyd i starten, men taper så mye som 3 min til 2. post til Jo til tross for en gjennomføring jeg er godt fornøyd med, selv om jeg nok hadde tjent på å løpe sti litt høyere og ta posten fra myra.
3. Ser ut som jeg løper på den utydelige stien uten å se den. Synes også de kunne gitt oss litt kart på andre siden av stien da det er et opplagt veivalg. Ser etter stien fra høyre, men ser den ikke. Blir mye rot.
4-6: Greit nok. Leser meg inn på de gule feltene inn i 4.
7: Overrasket over hvor stygt det er i det hvite oppover mot stien. Bra etter jeg kommer på sti.
8-9: På et tidspunkt kommer en gruppe ledet an av Sverre WK opp på siden. De kommer foran når jeg bommer på 9.
10-11: Synes gruppa går litt for sakte, men utallige forsøk på å komme forbi leder bare inn i kratt. Sverre løper stødig foran.
12: Burde løpt sti enda lenger rundt, men lite fristende å løpe ned alle de kurvene. Skulle evt lagt meg på slepet over. Min variant er uansett ikke å foretrekke. Kommer da rett bak Sverre på posten, men gruppa er splittet opp.
13: Gjør det sikkert. Mye ekkel bunn underveis.
14: Skal løpe sti ned bakken til veien. Den stien var visst en skrentrekke. Skjønner det vel egentlig aldri, men kommer jo nes på veien til slutt. Burde kutta ned lia, blir passert av noen jeg tipper er H50 som kutter. Roter inn i posten.
15-mål: Ok, men får en unødvendig sving til 18 hvor jeg ikke har lest nok kart.

Totaltsett: Mister litt piffen etter 3. post, men prøver å stå på helt inn. Har i bakhodet at det er WRE og at jeg ikke må gi opp. Får også helt greit betalt i poeng.
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen lang (23.06.2018) O-festivalen lang (23.06.2018)