Nattelgen (08.10.2014)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 7.29 km
Tid: 72:24
Starter helt greit, og bommer ikke alt for mye fra 1.-5.post, men løper hele tiden og føler meg usikker og er redd for å bomme.
Til 1. post løper jeg litt for langt på stien til, da jeg ikke så stien inn til venstre. Har elendig retning over myra, men merker selv at jeg løper alt for mye til venstre så når jeg kommer opp på den 2. myra skjønner jeg med en gang hvor jeg er.
Går veldig fint inn i 1. post og 2. post.
3. og 4. post går relativt bra, bare litt nøling i postringen. Til 5. post er jeg veldig usikker etter jeg løper av myra, men finner posten greit.
Såå går det en god del dårligere etter det. Starter å løpe mot 6. post og tenker "Shit den ser vanskelig ut" legger ingen plan og bare "jeg bare løper jeg.." Trodde jeg var på det siste gule når jeg var der, men etter det hadde jeg ikke peiling. Fokuserer også på å høre om det er folk i nærheten i stedet for å orientere, tror kanskje det blir 8-9 minutter bom.. Tar meg først igjen på den gule stripen, bommer igjen, så på gult området bommer igjen, og tar meg inn for tredje gang og finner posten.
Bommer igjen på 7. post 2-3 min.. Etter dette gidder jeg ikke orientere mer og løper heeelt rundt til siste post.
Vis kommentarer (0)
 
Nattelgen (08.10.2014)