Nattrenn 2 (11.11.2015)
Kategori: Natt
Kart/område: Sagelva
Disiplin: Renn
Distanse: 0.01 km
Tid: 0:02
Gj.sn. HR: 94
Maksimum HR: 95
Rakk ikke finne laderen til verken lykt eller klokke i alt flyttelasset. Kom gjennom 5 av 25 esker da jeg måtte innse nederlaget. Derfor ble det smal strek i paint i stedet og test av reservelykt:) Løpet var digg, men jeg skriver heller om hva jeg tenkte som løypelegger.

La mye kryssgaflinger i starten for å simulere stor stafett selv om vi er relativt få. Synes jeg lyktes ganske bra og det var fett å se lykter overalt på myrene ved 38 -42. Tanken med å legge den ene gaflingen rett til 34 var todelt. Løpere med denne gaflingen løper svingen helt rundt og drar med seg mange som skal i 31,32 og 33 for langt på veien og kanskje forbi i myra også. Tør man å være den første til å ta av fra veien? Jeg tror ikke noen dro av tidlig og venstre i den grønne myra som jeg tror lønner seg men alle ble med rundt høyre. Men, kanskje viktigst, løpere med 34 som førstepost får øvd på å ligge i tet og forsøke å holde den. Mener å huske at gaflingen på EM-stafett i fjor skilte 2 min. Hva gjør man når man har den raskeste gaflingen på førsteetappe? Viktig egenskap å opprettholde råskapen i tet også i stafett tenker jeg. På tredje siste post hadde 34-løperne kode 52, som var en bakdel, men får da muligheten til å ta igjen lyktene til 55. Derfor tenkte jeg gaflingene kunne være ganske jevne, men setter ulike krav til løperen.

I den delen av feltet hvor jeg oppholdt meg samlet mange seg over de store myrene etter fellesposten 59 men mulig de i tet ble løpende litt mye alene.
Uansett tror jeg det er lurt med litt variasjon så ikke alle nattrenn blir like :)

Skulle jeg gjort noe annerledes hadde jeg samlet alle i 42 og unngått hjelpekurvesøkk som 49 og 54. Tenkte de var tydelige pga. omkringliggende høyder. Gaflingen rett til 50 var kanskje også litt drøyt kort. Litt få som har lagt ut i kartarkivet til at jeg får analysert det så godt så det blir bare spekulasjon.

Nattrenn er og blir noe spesielt. Fett at så mange var med!
Vis kommentarer (0)
 
Nattrenn 2 (11.11.2015) Nattrenn 2 (11.11.2015)