10mila 3.etappe (05.05.2013)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 14.91 km
Tid: 123:11
Regnet med å gå ut noen timer før så holdt meg våken frem til jeg startet. Etter en litt uheldig start på 1.etappe endte jeg opp med å legge meg foran storskjermen med løpsklærne på for å følge med på førstelaget! Åløø, lite gira på å dra ut i skogen når Toget dundrer videre på långa, men Isak løp bra og flere hadde lyst til å løpe bra etter meg så jeg måtte fullføre.

Jeg var så trøtt at jeg kunne sovnet mens jeg løp. Lykta til Gustavsson lyste opp hele åkeren så der hadde jeg edge. 3000 hjemmesnekrede xenon-lumen og en smultring av en lyskjegle gjorde at natt ble dag med natt i midten. Det var digg, men det gjorde også at jeg så grønne flekker hver gang etter jeg hadde lest kart for er så vant til dårligere lykter.

Hadde bestemt meg for å bevise for Maren at det ikke er noe galt med kompasset hennes. Mest fordi jeg mistet mitt eget men også fordi hun har klaget så jævlig på det kompasset. Shit dårlig deal. For en vinglefaen! Først tenkte jeg at jeg er trøtt. Så tenkte jeg at det var noe i bakken. Så prøvde jeg å bytte til moscompasset med den raske nålen men det var enda verre. Var så irriterende å løpe 20 meter i en retning før kompasset ombestemte seg. Måtte stå stille i 5 sek for å få det til å roe seg, men klarte å karre meg rundt på to timer. Kan ikke legge all skyld på kompasset selvfølgelig. Avstandsbedømmelsen var ikke helt på topp. Fra 3. til 4. følte jeg at jeg hadde vandret i myrene i en evighet, men så hadde jeg bare kommet halvveis på strekket da jeg begynte å leite etter posten :P Var ute så lenge at lykta streika på slutten men da var det jo blitt dag så no worries. Allikevel var TIO13 en rå tur så det sier vel det meste om stemningen i NTNUI-leiren!
Vis kommentarer (0)
 
10mila 3.etappe (05.05.2013)