KM Lang (02.09.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Våttåsen
Arrangør: Melhus IL
Land: Noreg
Distanse: 10.49 km
Tid: 73:30
Veldig spent før start. Første konkurranse jeg løper hardt siden Jukola. Girer meg opp i startbåsen og prøver å motivere meg til å presse meg.

S-1: Så tidlig at det burde være mulig å finne gode traséer rett under streken. Litt uoppmerksom med en gang ettersom jeg trodde jeg fulgte et tråkk som ikke tok så mye stigning som den utydelige stien jeg løp på gjorde. Plutselig bak onkel igjen som jeg (tror jeg) fikk en luke på ut fra startbåsen. Fra første myra og resten av strekket gjør jeg det bra.
1-2: Litt usikker på hva jeg ville, så tenkte løpe cirka rett på. Dro venstre ut av posten og kom i kontakt med det gule. Da ble planen endret til å bruke slepet, som funket ganske bra.
2-3: Igjen usikker. Vurderte å løpe til det runde huset, men slapp det fra meg. Løp med lit for dårlig kartkontakt og så ikke stien. Løp ned og tapte høyde. Fra stien ved hogsfeltet siktet jeg meg inn på stupet og traff det fint. Bra inn i posten.
3-4: Kom langt høyre. Synes posten lå merkelig langt fra vekstgrensa. Ble ikke helt klok på hva som gikk galt.
4-5: Plukket detaljer og neser på en god måte. Fant steinen på toppen og slapp meg ned. Kom sju meter for lavt.
5-6: Kurs og speide etter saftglass.
6-7: Tok meg god tid til å drikke og til å finne ut hva jeg synes var lurt å gjøre. Da jeg så rundtveivalget var jeg egentlig ikke i tvil. Fikk en dårlig start ettersom jeg ikke så det halvåpne området ut til det gule. Synes alt til høyre for meg var like grønt. Litt nøling forbi de siste husene der det var litt folk og en traktor som måtte rundes. Var veldig slitsomt opp traktorvegen der det er en tre-fire felter med rødt der jeg gikk. Bra fra stisvingen: Skrent - over nesa - ned søkket.
7-8: Gjorde det enkelt.
8-9: Vurderte opp, men ble ned. Solid klatring opp til posten.
9-10: Burde dratt rett over, men tenkte jeg kunne holde høyere fart, rundt venstre. Greit.
10-11: Trodde jeg lå lengre fra vegetasjonsgrensa ned mot posten. Dårlig å ikke forstå at jeg ikke skulle så langt ned. Tung klatring opp igjen.
11-13: Veldig bra. Lurt å angripe 13 ovenfra.
13-14: Kunne løpt rett ut på stien. Usikker siste delen.
14-15: Taper noen sekunder til Fruseth som løper rett på.
15-M: Sleten. Spurtet ned av opptil flere veteraner.
Litt smårusk og en stygg feil til 11. Alt i alt likevel ganske godt fornøyd.
Vis kommentarer (0)
 
KM Lang (02.09.2017) KM Lang (02.09.2017)