Arkiv for 3. mars 2012

Barkmark på Hitra

lørdag 3. mars 2012

Etter å fulgt nøye med på vær og føreforhold gjennom vinteren var det i dag endelig muligheter for gode forhold i barmakseldoradoet på Hitra, og hvilke forhold vi fikk! En mail om impulssamling ble sendt ut onsdag kveld, og lørdag morgen sto 11 løpere klare for 2 knalløkter i skog uten snø. Samlingen bød på en rolig kartøkt på Hokkeltind, der de fleste kompassene ble luftet i småpene 1,5-2timer, samt en prolog+jakstart på Fleinskallen. 2. økta ble svært prestisjefull og de som dunket til med knalltider på prologen ble litt gretne da flertallet trumfet gjennom omvendt jaktstart. Akkurat slik det skal være! Bildene taler for seg:

Kjetil synes rulleskiføret er veldig bra

Løypetegning før 1. økt

Etter 1 time fant Jon ut at han ikke vil kjøpe ny tv likevel

Kjetil varmer opp i relevant terreng før prologen

Thomas slikker sol

Eero tar prolog-seieren på forskudd i oppløpet

Hu og hei! foto: mr Judas

Kart med løype og ymse veivalg fra prolog+jaktstart

Heimdal Vintersprint

lørdag 3. mars 2012

NTNUI stilte som vanlig mann(og kvinne)sterke opp for å vise hvilken klubb som er best i Trøndelag. Fredagen var det 2+2km gate-o-løp hvor Vegard Brun Saga aka Pæra var sterkest av gutta og Emma Johansson tok en klar seier i jenteklassen. I dag var det en 1.9+2.7km lang sprintpreget mellomdistanse jaktstart. Her klarte både Vegard og Emma og holde unna for konkurrentene og viste at vi i NTNUI er best hele året. Sammenlagt var de 4 av 5 første plassene i herreklassen tapetsert med NTNUI-farger, mens jente tok en fin dobbeltseier. Øvrige resultater finnes her.