Forberedelser

Skrevet av Mali Fjogstad Nielsen søndag 17. april 2011

Er dere klare for sesongstart?De store løpene begynner å nærme seg, og det er viktig å være best mulig forberedt. Men hvor kjedelig er det vel ikke å gjøre dette alene?Jeg tenkte vi kunne gjøre det sammen <3

Så, over til det viktigste: Hva skal vi pakke i o-sekken?

Brikke, kompass, o-bukse, o-strømper, tape…blablabla jeg er så drita lei. Hvem bryr seg? Det er PRE og POST o-løpet som gjelder. Følger dere meg? hihi, hørte jeg et ja? Digger dere.

Så, oppi sekken din putter du:

1) Make-up

Viktigheten av å velge ut det mest vitale er stor, det er tross alt en reisesekk vi pakker. Selv har jeg satt fokus på øyne, hud, hår, lepper og duft.

2) Outfit

Rosa/lille er det nye svarte. Og nok en gang: sekken er liten, gå for det minste du har. Jenter: Det er lov å se bra ut, selv om vi skal ut i skogen å ha det gøy!?hihi

Så, nå håper jeg dere har det klart og tydelig for dere. Tiomila next.

Ellers så tenkte jeg å være hyggelig å ta en kjapp gjennomgang av hvordan dette kan brukes. Dette er noe dere har etterspurt, og jeg vil jo ta vare på dere leserne. You guys in my <3

1) Vi starter med håret.

På bildet lengst til venstre kan  man skimte en fett nyanse i hårets ytterlag. Derfor sverger jeg til Batiste tørrshampoo (kjøpes på alle Vita-butikker). Denne gjør håret rent på 1-2-3. Spray den lett over håret, la det ligge i 2-3 min, og gre ut med en børste. Resultat:

Skinnende rent hår. Soooo me.

2) Foundation & rouge

Bildet til venstre: Jeg kan ikke få sagt nok om viktigheten av en god foundation. Dette er selve grunningen. Gutter: Vi bygger ikke hus uten en solid grunnmur?

Bildet til høyre: Få fram kinnebeinene godt når du legger rouge. Tips: Fake et smil, det gjør det enklere å se hvor den skal legges. Selv har jeg gått for en solbrun nyanse.

3) Øyne & øyenbryn

Dette resultatet tror jeg ikke dere skal forvente dere. Jeg har vært hos Jan Thomas å fått fikset øyenbrynene mine, så der ligger jeg allerede et hestehode foran dere andre. Men dere kan jo gjøre så godt dere kan fordet <3  Pass på å legge mange nok lag med mascara, selv kunne jeg nok hatt godt av et par lag til.

4) Lips

Lepper er undervurdert. Gå til nærmeste parfymeri å kjøp deg en glansfull lipgloss. Kan virkelig gjøre gjøre underverker!

Og NEI: jeg har ikke tatt Botox. Har fått spørsmål om dette tusen ganger, men de er helt naturlige. Er bare heldig med genene.

5) Duft

Jeg lukter ALDRI vondt på o-løp. Sverger til The Beat av Burberry. Ikke en dag uten <3

6: MAKEUP= CHECK

Er så deilig å bare bry seg om seg selv noen ganger. Det tar ikke lang tid, sånn ca 20 min. Viktig å sette av litt tid til seg selv i hverdagen. Også får man så utrolig mye bedre selvtillit. Man løper rett og slett bedre av det.

7) Outfit: Selve prikken over i-en

(Som jeg har sagt tidligere, så poser jeg ikke uten høye hæler. Håper derfor at dere klarer å se bortifra de høye hælene når dere vurderer helhetsinntrykket).


Da er jeg klar for sesongstart. Er du?

 

 

8 tilbakemeldinger på “Forberedelser”

 1. Elin sier:

  Åh, du er bare sååååå dødspen assa! Skulle ønske jeg så ut sånn som deg *drømme drømme* <3<3<3 Nå skal jeg gå rett på badet å legge på et par lag med maskara til! Du er så kul, skulle ønske blogguka di aldri ville ta slutt <3 xoxoxoxoxoxoxoxo

 2. Mali Fjogstad Nielsen sier:

  ååå tusen takk. Du er best, elin <3

  bruk vannfast mascara da!
  smask

 3. Emma sier:

  ENDELIG!
  Jeg har gått å lurt på hva som gjør deg til samlingsplassens hovedattrasksjon (bortsett fra det opplagdte, pena;p) og nå har jeg fått noen tips. Fra før så SVERGER jeg til tørrsjampo, det har jeg jo lært av deg (Takk du er verden herligste). Men foundation og resten, jeg har helt klart gått mange sesonger med feil til i veska mi, men fra og med idag forandres livet mitt til det bedre.

  og.

  Bloggen din rocker:)

 4. Mali Fjogstad Nielsen sier:

  åååå dere er så herlige idag <3 <3 <3

 5. Anne Jo sier:

  åå, dette innlegget kunne ikke komme til en bedre tid! Jeg skal jo ut i rampelyset etter deg om noen uker (les:tiomila), og jeg håper jo på flusst med tv-poster og da gjelder det virkelig å se bra ut! Når du gir meg kartet: sjekk om jeg har sminket meg riktig? (Ellers får vi bare ta oss tid til et lite makeup-kurs der og da..)
  I år tar jeg ikke bare med ekstra kompass, men teiper også fast et lite speil jeg kan sjekke meg i før innløpet ;)

  you are the best <3 tenk å få løpe på lag med deg.. (jeg kommer til å bli så starstruckt.. hihi)

 6. Mali Fjogstad Nielsen sier:

  ååå du har bare såå rett a-jo. Det blir super-duper-kos i vekslingsområdet da <3

 7. Ida sier:

  Mali, du er bare så pen. Innlegget satt virkelig midt i blinken. Men jeg har et spørsmal. Gjør du noe forskjell på sprintløp og løp i skogen? Du har vel mange flere fans, journalister og tv-kameraer etter deg på en sprint?? Kjempebra tips. Og det speil trikset til Anne var jo genialt!

 8. Mali sier:

  ida: dette er noe du må erfare selv. Jeg gjør aldri forskjell på sprint/skog. Like viktig å være top noch uansett. Release your potential uavhengig av tid og sted.

Legg igjen en kommentar