10mila herrekavlen – 9.etappe: Anne W. Eiken

Ut i fellesstarten stilte vi med to sterke kort. Anne ble siste kvinne ut i sin fellesstart, men først inn av de to siste babesa som var ute og kjempet for laget.

Hoppet ut av soveposen litt over syv, og fikk akkurat spist noen polarbrød før NTNUI 1 kom i mål som lag nr. 16. Så var det på tide å ta på seg løpstøy og gjøre seg klar til fellesstart.

Det var god stemning når jeg på vei til startpost oppdaget at 1 post var gårsdagens 17 post, da var det bare å løpe på. Deilig med en god start på løpet. Til de neste postene var det bare å ligge i toget og orientere inn i riktig gafling. Etterhvert lå jeg sammen med en fin gjeng som så ut til å bare ha de samme postene som meg. Derfor ble det litt smell når jeg oppdaget at ingen hadde samme 11 post som meg. Fikk en liten sløyfe og mistet gjengen.

Fant min egen 11 post og løp mer ensomt inn til mål. Ble en finfin tur i de svenske skogene, kanon laginnsats!

Vi krabber sakte men sikkert oppover, og med Anne sin etappe var vi oppe på en finfin 189.plass!

Marta Ulvensøen

En ulv kommer alltid i tospann – en stor og en liten. Jeg er den STORE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *