10mila herrekavlen – 8.etappe: Ida Lindkvist

Neste kvinne ut er jernkvinnen Ida som tidligere har pleid å være vår ankrare på herrekavlen.

Var mindre sugen på att dra ut och löpa på morgonen när jag blev väckt. Segade mig bort och åt frukost och väntade in i det sista med att löpa bort till växlingsfållan.

Aurora växlade ut mig efter en bra sträcka och jag joggade stelt iväg mot starten. Orienteringen gick bra men benen va inte helt med. Efter några kontroller va jag ganska ensam i skogen mellan höjder och branter, det va kul att orientera och motivasjonen steg. Jag kämpade på runt banan och som sista löpare ut innan omstarten fanns det ingen att växla ut när jag kom i mål. Jag spurtade ändå. Mot en tjock finsk gubbe som dessvärre sprang ifrån mig nedför bron, inte helt nöjd med det men han flinade iallafall glatt.

Jernkvinnen Ida levde opp til rykte sitt, og løp opp laget enda noen plasseringer. Med plassering 193 etter 8.etapper er det lov å håpe på topp 189! De to siste babesa fikk æren av å representere laget i fellesstarten.

Marta Ulvensøen

En ulv kommer alltid i tospann – en stor og en liten. Jeg er den STORE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *