Presentasjon av styret: Kartsjef Ingunn

Navn: Ingunn Egeberg Vári

Alder: 21

Moderklubb: IF Sturla

Sivilstatus: Valentinesdate med min store kjærlighet, nemlig ostedisken på det lokale franske supermarkedet.

Stilling i styret: Kartsjef

 

Orienteringsbakgrunn: Har tilbrakt mange timer i barneparken på o-løp, deretter herjet jeg i småtroll noen år, før jeg (mer eller mindre frivillig) fant ut at kombinasjonen kart og skog var verdt å bruke enda mer tid på.

Favoritt-NTNUI-trening: Nattrenn selvfølgelig, helst med frosne myrer og fullmåne, gjerne på Tulluan.

Beste NTNUI-minne: Vintersamlingen i Portugal i 2017. Hadde akkurat kommet tilbake fra et stygt overtråkk, og med knallbra treninger, kart og terreng, sjakk- og kortspilling og utrolig god stemning alle dagene, kunne jeg ikke drømme om mer.

Kort om hva vervet innebærer: Som kartsjef er jeg ansvarlig for o-gruppas kart, og er i kontakt med krets og andre klubber om bruk av disse. Og hvis du trenger et kart er det bare gi beskjed! (Må bare komme meg hjem fra Frankrike først …)

Hva gleder du deg mest til med vervet? Å slippe å måtte spørre Deisz hver gang jeg vil ha et kart.

Noen visjoner for vervet? Synfare hele Trøndelag! Spørsmålet er bare om det er noe tid igjen til å gjøre det jeg egentlig skal…

 

Hvilken fiktiv vinter-OL-øvelse ville du deltatt i, og hvorfor? 100m snøsvømming fri teknikk i bunnløst pudder tror jeg hadde vært underholdende både for utøver og tilskuer, eneste problemet er å finne gode nok treningsforhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *