Kalenderluke #20: Langrennsløper funker.

I denne kalenderluken skal du få være med inn til Stutteriet, og deres nyeste beboer; langrennsløperen Anna Jensen (Birkenklassevinner).

Langrennsløperen Jensen flyttet inn på Stutteriet i februar 2017 og har allerede fått oppleve mange orienteringshendelser. Om hun liker det vet vi ikke, men bor man på okjøkken må man være med på orienteringskjøret.

Våren startet brått med 10mila, Jensen hadde hørt mye om denne store o-happeningen, men skjønte ikke helt greia. Men vi fikk henne med,for vi skulle stille alle mann alle.

Det holdt selvfølgelig ikke kun med tiomila, Anna fant også ut at hun (som eneste stutterier) skulle stille på uttaksløp. Hun startet først og kom i mål nesten sist. Bilen med alle vennene hadde dratt og igjen satt Anna og innså at en nattettappe kanskje ikke var en særlig god idé. Planen var nemlig å løpe for langrennslaget, men da hun ble satt opp på en hengeettappe på 7.laget, virket det med ett som en bedre plan.

Tiomila var jo gøy, og langrennsløperen begynnte å få øynene opp for denne fantastiske o-sporten.

Etter noen mnd sammen hadde Jensen bursdag og vi andre var småstresset for hva vi skulle gjøre på bursdagen hennes. Aldri har vi holdt en langrenns bursdagsfeiring???

Dette ble resultatet:

Sommeren gikk og endelig var høsten og bankettsesongen igang. Det var Tour de Trondheim helg, og Jensen hadde reist bort på skisamling i Meråker. Etter nesten et halvt år med at Jensen løp ut på langrennintervall 18.30 på tirsdager(oppmøte Rema1000), mens vi andre løp på ointervall kom vi på at vi kanskje burde forene disse gruppene!!! og smalt til med en felles bankett på Stutteriet. Noe som vi vil si var en suksess. (Langrenn+orientering=sant)

Jensen hadde lenge skjønt at høstens største utfordring og løpet hun kunne få flest kudos for på strava var HU&HEI. Jensen er jo sprekere enn de fleste og løp 2 runder!!! Hun kom til mål uten kart og kompasset lå i sekken, men hun hadde løpt maraton så det var det ingen som kritiserte.

snakk om mange kudos!!!!

 

Konklusjon: langrennsløper funker.

Kristine Ausen

Jentekoordinator #kjørr