Studentmesterskap

Studentmesterskap

For tredje året på rad vil vi i NTNUI Triatlon ønske alle studenter velkommen til Studentmesterskap i triatlon!

 

Det blir en klasse for landeveissykler, og en klasse for andre sykler, for hvert kjønn, og man konkurrerer over følgende distanse: – 400 m innesvømming i Pirbadet – 19 km sykling langs vakre Trondheimsfjorden – 4.5 km løping i Ilsvika

På kvelden blir det selvfølgelig bankett, med god mat og drikke, samt premieutdeling med mer.

Påmelding

Du kan melde deg på konkurransen her.

Påmeldingen åpner fredag snart. Påmeldingsfrist: torsdag 19. april.

Informasjon om påmelding 

  • Dersom du ikke har planer om å delta på banketten ber vi deg om å huke av for det under påmelding slik at vi ikke reserverer unødvendig mye plass på Kvilhaugen Gård.
  • For å sørge for best mulig flyt under konkurransen ønsker vi å fordele svømmeheatene ut i fra nivået på deltagerne. Vi vil derfor be deg om anslå din svømmetid på 400 meter under påmeldingen.
  • Du må være medlem av et idrettslag som er medlem av Norges Studentidrettslag (NSI). Du kan sjekke om din klubb er medlem av NSI her.

Deltageravgift

Deltageravgift u/overnatting: 400 kr Inkluderer deltagelse, lisens og bankett med middag på Kvilhaugen Gård.

Deltageravgift m/overnatting: 500 kr Deltagelse, lisens, bankett med middag og leilighetsovernatting.

Lisenskrav

Det stilles krav om lisens fra Norges Triatlonforbund for å delta. Vi anbefaler helårslisens på det sterkeste, da den vil forsikre deg i under all triatlontrening og –konkurranser. Helårslisensen kan kjøpes her for 250 kr, engangslisens kan kjøpes for 100 kr ved påmelding.

Gjennomføring av konkurransen

Svømmeetappen vil foregå i jevne puljer på 5 personer innendørs på Pirbadet. Tiden herfra blir utgangspunktet for når du får starte på sykkeletappen.

Det blir en felles transportetappe på sykkel, fra Pirbadet til Illsvika. Her vil du finne skiftesonen for både før og etter syklingen, samt målgang etter løpsetappen.

I skiftesonen blir det individuell jaktstart basert på svømmetiden. Man starter i sykkelbekledning, men uten sko og hjelm. Man må altså ta på seg en del av utstyr akkurat som man ville gjort i en vanlig triatlon-konkurranse. Sykkeletappen går 10 km langs Trondheimsfjorden før det blir vending og samme trasé tilbake der den avsluttes i skiftesonen. Her bytter man til løpetøy, før man løper 3 runder rundt på Ila og tilbake til mål.

Løypen tilsvarer omtrent en sprintdistanse, og det vil si at den passer ypperlig for både den helt ferske og den mer rutinerte triatlet! Løypekart blir publisert senest rett over påske.

Overnatting

Vi tilbyr leilighetsovernatting

Reise

For deltagere som får reiseutgifter, så er det mulig å søke refusjon til deler av utgiftene fra Norges Studentidrettsforbund. Mer informasjon om dette finner dere her
 
Vi i NTNUI gleder oss til å se deg på startstreken lørdag 28. april!

 Samarbeidspartnere

Norges Studentidrettsforbund Økonomisk støttespiller, bidrar med infrastruktur og stor kompetanse
Klubben.no – Hovedsponsor
Trondheim triatlonklubb – Utlån av materiell, utstyr og disponering av Pirbadet
Trondheim kommune – Økonomisk støttespiller

One thought on “Studentmesterskap

Comments are closed.