Samspill på Snarøya

Godt samspill fra studenterlaget sikret seier både mot Snarøya og i serien denne lørdagen. Kreativitet, lagmoral og bunnsolid arbeid fra alle de elleve oppmøtte gjorde kampen til en fryd for hjemmelaget på bortebane.

tabellenOpprykk

I det defansive satt styringen godt, og det lille som kom igjennom sørget keeper Pontus Magnusson å rydde opp. Offansivt greide endelig NTNUI å bygge opp gode angrep, med mange kreative og enkle løsninger. Etter første omgang sto stillingen 2-0 til studentene, med mål fra Tobias Borén og et kornerskudd fra David Larsson. Tross få spillere greide NTNUI å holde tempoet oppe også i andre omgang; Tobias setter et par sjanser, det samme gjør Petter Hveding – det ene med assist fra Pontus. Petter Bergendal og Halvor Kulsrud setter også hvert sitt mål, og med ett kornermål til Snarøya på tampen blir stillingen 8-1 til studentene.