Hjemmeseier mot Strømsgodset

Ekstremværet Ole herjet i Trøndelag i dag, og spillerne var unektelig glade for å spille inne denne lørdagen. Det ble likevel et tøft oppgjør mellom NTNUI og Strømsgodset. Toppskårer Tobias var ute med skadet skulder, men det stoppet ikke studentene fra å ta kontroll fra start. David Larsson setter et skudd i kassa etter 8 minutter, kort etterfulgt to mål fra Petter Hveding. NTNUI er flinkere til å dekke Strømsgodsets spisser enn ved forrige møte, noe de tapte på i Drammen. Alikevel reduserer Strømsgodset med to mål før dommer Disch blåser av til pause.

Etter pause setter Øyvind Aabye og Oscar Nissen hvert sitt mål. På tavla står det 6-2, idet Strømsgodset melder seg på i kampen igjen. Etter mye hard jobbing fra begge lag står stillingen til slutt 6-5, med 3 minutter igjen av kampen. Kampen avgjøres når Eirik Bugge gir en pen passning som setter Petter Hveding og Håkon Rygg fullstendig alene med Strømsgodsets keeper, som er sjansseløs idet Håkon øker ledelsen til NTNUI, et halvt minutt før kampen ender med seier til Trondheimslaget.

Med det er NTNUI igjen på andreplass på tabellen, med alle muligheter åpne før helgens andre kamp mot Stromsgodset, søndag klokken 15 på Leangen!