Lange lyrer fra Strømsgodset

Stillingen endte 10-3 til hjemmelaget Strømsgodset etter dagens kamp på Marienlyst. Det ble mange skåringer imot på lyrer fra de blå, og grønne NTNUI greide ikke å sette sjansene sine (som det var fler enn nok av etter pause).

Tobias Borén skåret de to første målene til NTNUI et godt stykke ut i andre omgang, skåring nummer to etter en snygg passning från David Larsson. Eirik Nesgård setter NTNUIs tredje og siste mål for dagen når han smeller ballen i mål fra straffemerket.

Samtidig vinner Røa over Bergen på Idresshøyskolen, og inntar dermed øverste plass på tabellen igjen. Med færre kamper spilt har likevel NTNUI gode muligheter; neste allerede i morgen, når det igjen blir toppoppgjør mellom Røa og NTNUI på stor bane ved Idrettshøyskolen!