Kategori Bilder

Fin avsluttning på knallsesong

Fredag kveld og natt til lørdag feiret NTNUI Bandy årets sesong med tradisjonelt vorspiel hos Peter Tenfjord og påfølgende deltakelse i Gudenes Natteliv på Studentersamfundet. Det ble delt ut premier til årets toppskårer, Tobias Borén – som vant med sine 23 mål, årets nykomling, Petter Hveding – som har brilliert på midtbanen og tar over trenerrollen til høsten, og årets gris, Sigve Swendsen – som hadde hele 38 minutter på utvisningsbenken iløpet av sesongen. Det skal også noteres at Sigve meldte at han kommer til å bli toppskårer neste sesong, og at han sørget for at “ting tok lenger tid enn vi trodde” på veien til Samfundet – alle spillerne takker Sven Andresen, Petter Hveding og Øivind Aabye for påfølgende opprydningsarbeid.

1507782_10203920279716696_1994782213487208829_n

Det er med tungt hjerte vi mister noen...

Les mer

NTNUI – Bergen

Det var få grønne spillere i Bergenshallen forrige helg; NTNUI stilte med Pontus Magnusson som keeper, Eirik Nesgård og Paul Thrane som forsvarsspillere, samt duoen Petter Hveding og Sigve Swensen på topp. Til kampstart manglet det dommere, heldigvis stilte en ung bandyspiller og en yngre hockeyspiller opp som dommere. På siden sto Martin Digranes, NTNUIs lagleder under kampen.

11042084_10152602865402541_2021826942_n

I solidaritet med NTNUI spilte Bergen med fire utespillere på banen tross tallrikt oppmøte. NTNUI holdt stand en god stund ut i første omgang, men med ballen i konstant spill og uten byttemuligheter fikk etterhvert Bergen overtaket. Dårlig markering foran mål endte med mange av de 17 målene til Bergen den ettermiddagen, på tross av utallige redninger av Pontus...

Les mer

NTNUI øverst på tabellen

Det ble en spennende kamp mellom Røa og NTNUI denne søndagen. Begge lagene var innstilt på å vinne kampen, og la seg tett i forsvarsrekkene. Til tross for mange sjanser greide ikke NTNUI å skåre på Røas keeper, som sikret at ikke noe mål ble skåret før pause. Andre omgang startet nesten like spennende som på lørdag, men nå er det Røa som kommer alene mot keeper og sikrer det første målet, kun 40 sekunder etter avslag.

Serieledere

Ikke før det er 17 minutter igjen av kampen begynner NTNUI å sette sjansene sine; Paul Thrane og Petter Hveding skårer med kort mellomrom, og litt senere gir Hveding en pasning til Tobias Borén som resulterer i stillingen 3-1 til NTNUI. David Larsson sikrer seieren med NTNUIs tiende mål denne helgen.

Dermed topper NTNUI tabellen for første gang siden op...

Les mer