Kategori Video

Seier nummer 10 til NTNUI

Det ble en spennende kamp mellom Snarøya og NTNUI på Snarøyabanen sist søndag da trondheimslaget på 11 møtte et sterkt lag på hele 17 spillere. Tobias Borén skårer sitt 22 mål for sesongen på en feilpassning fra Snarøya etter 13 minutter, og skaffer dermed ledelsen til NTNUI. Etter 40 minutter utligner Snarøya på klabb og babb om ballen i etterkant av et frislag på ringen.

Klikk på bildet for å se film fra søndagens kamp.
NTNUI takker ivrig tilskuer for film og redigering.

Snarøyingene benytter innbytterene sine godt og studentene må jobbe hardt for å henge med. Mot slutten av kampen får de likevel uttelling for strevet når Petter Hveding gir en målgivende passning til Tobias...

Les mer

Dobbel seier i helgen!

NTNUI Bandy har vunnet de tre siste kampene sine, og ligger dermed på andreplass i 3. div herrer bandy – den beste plasseringen siden laget startet opp for noen år siden! Her er litt videoklipp fra lørdagens kamp mot Snarøya, som laget vant 5 – 3. Vi spilte med lånte drakter siden Snarøya er grønne. Søndagen etter vant NTNUI kampen mot Hauger 5 – 2. I helgen som kommer spiller vi mot serielederne Røa, og har muligheten til å ta ledelsen i serien. Videoen bør sees i HD.

Les mer