Kategori Kampreferat

NTNUI – Bergen

Det var få grønne spillere i Bergenshallen forrige helg; NTNUI stilte med Pontus Magnusson som keeper, Eirik Nesgård og Paul Thrane som forsvarsspillere, samt duoen Petter Hveding og Sigve Swensen på topp. Til kampstart manglet det dommere, heldigvis stilte en ung bandyspiller og en yngre hockeyspiller opp som dommere. På siden sto Martin Digranes, NTNUIs lagleder under kampen.

11042084_10152602865402541_2021826942_n

I solidaritet med NTNUI spilte Bergen med fire utespillere på banen tross tallrikt oppmøte. NTNUI holdt stand en god stund ut i første omgang, men med ballen i konstant spill og uten byttemuligheter fikk etterhvert Bergen overtaket. Dårlig markering foran mål endte med mange av de 17 målene til Bergen den ettermiddagen, på tross av utallige redninger av Pontus...

Les mer

Seier nummer 10 til NTNUI

Det ble en spennende kamp mellom Snarøya og NTNUI på Snarøyabanen sist søndag da trondheimslaget på 11 møtte et sterkt lag på hele 17 spillere. Tobias Borén skårer sitt 22 mål for sesongen på en feilpassning fra Snarøya etter 13 minutter, og skaffer dermed ledelsen til NTNUI. Etter 40 minutter utligner Snarøya på klabb og babb om ballen i etterkant av et frislag på ringen.

Klikk på bildet for å se film fra søndagens kamp.
NTNUI takker ivrig tilskuer for film og redigering.

Snarøyingene benytter innbytterene sine godt og studentene må jobbe hardt for å henge med. Mot slutten av kampen får de likevel uttelling for strevet når Petter Hveding gir en målgivende passning til Tobias...

Les mer

Samspill på Snarøya

Godt samspill fra studenterlaget sikret seier både mot Snarøya og i serien denne lørdagen. Kreativitet, lagmoral og bunnsolid arbeid fra alle de elleve oppmøtte gjorde kampen til en fryd for hjemmelaget på bortebane.

tabellenOpprykk

I det defansive satt styringen godt, og det lille som kom igjennom sørget keeper Pontus Magnusson å rydde opp. Offansivt greide endelig NTNUI å bygge opp gode angrep, med mange kreative og enkle løsninger. Etter første omgang sto stillingen 2-0 til studentene, med mål fra Tobias Borén og et kornerskudd fra David Larsson. Tross få spillere greide NTNUI å holde tempoet oppe også i andre omgang; Tobias setter et par sjanser, det samme gjør Petter Hveding – det ene med assist fra Pontus...

Les mer

Solid seier til NTNUI

NTNUI topper igjen tabellen etter en solid seier mot Strømsgodset. Både forsvaret og angrepet til studenterlaget fungerte som smurt, og alle spillerne sørger for at NTNUI vinner søndagskampen 14-1.

Sigve Swensen er først ut med å skåre mål, Petter Hveding, Eirik Kulsrud, David Larsson og Oscar Nissen følger etter og sikrer ledelsen på 8-0 til pause. Etter pause stiller Strømsgodset med én mann mindre da deres spiller nummer 10, Christoffer Nilsen, har en uheldig kollisjon med vantet i førsteomgang. Sigve, Halvor Eid Nielsen, Oscar, Hveding og David skårer alle mål i andre omgang, og gir NTNUI målforskjellen de trenger for å legge seg inn over Røa på tabellen, som også har 16 poeng.

Dermed har NTNUI vunnet siste helg med hjemmekamper denne sesongen, og ligger godt ann fø...

Les mer

Hjemmeseier mot Strømsgodset

Ekstremværet Ole herjet i Trøndelag i dag, og spillerne var unektelig glade for å spille inne denne lørdagen. Det ble likevel et tøft oppgjør mellom NTNUI og Strømsgodset. Toppskårer Tobias var ute med skadet skulder, men det stoppet ikke studentene fra å ta kontroll fra start. David Larsson setter et skudd i kassa etter 8 minutter, kort etterfulgt to mål fra Petter Hveding. NTNUI er flinkere til å dekke Strømsgodsets spisser enn ved forrige møte, noe de tapte på i Drammen. Alikevel reduserer Strømsgodset med to mål før dommer Disch blåser av til pause.

Etter pause setter Øyvind Aabye og Oscar Nissen hvert sitt mål. På tavla står det 6-2, idet Strømsgodset melder seg på i kampen igjen...

Les mer

4-0 til Røa på NIH

I dagens kamp mot Røa spilte NTNUI betydelig bedre enn i gårsdagens kamp. Laget sto tettere, og styringen satt bedre enn mot Strømsgodset. Likevel endte stillingen 4-0 til Røa, da Røa greide å få uttelling for noen av sine sjanser, mens NTNUI slet med å opprette et effektivt angrepsspill. Med det ligger NTNUI fortsatt på andreplass i tabellen, og kan lade opp til neste helgs kamper mot Strømsgodset på hjemmebane i Trondheim.

Les mer

Lange lyrer fra Strømsgodset

Stillingen endte 10-3 til hjemmelaget Strømsgodset etter dagens kamp på Marienlyst. Det ble mange skåringer imot på lyrer fra de blå, og grønne NTNUI greide ikke å sette sjansene sine (som det var fler enn nok av etter pause).

Tobias Borén skåret de to første målene til NTNUI et godt stykke ut i andre omgang, skåring nummer to etter en snygg passning från David Larsson. Eirik Nesgård setter NTNUIs tredje og siste mål for dagen når han smeller ballen i mål fra straffemerket.

Samtidig vinner Røa over Bergen på Idresshøyskolen, og inntar dermed øverste plass på tabellen igjen. Med færre kamper spilt har likevel NTNUI gode muligheter; neste allerede i morgen, når det igjen blir toppoppgjør mellom Røa og NTNUI på stor bane ved Idrettshøyskolen!

Les mer

NTNUI øverst på tabellen

Det ble en spennende kamp mellom Røa og NTNUI denne søndagen. Begge lagene var innstilt på å vinne kampen, og la seg tett i forsvarsrekkene. Til tross for mange sjanser greide ikke NTNUI å skåre på Røas keeper, som sikret at ikke noe mål ble skåret før pause. Andre omgang startet nesten like spennende som på lørdag, men nå er det Røa som kommer alene mot keeper og sikrer det første målet, kun 40 sekunder etter avslag.

Serieledere

Ikke før det er 17 minutter igjen av kampen begynner NTNUI å sette sjansene sine; Paul Thrane og Petter Hveding skårer med kort mellomrom, og litt senere gir Hveding en pasning til Tobias Borén som resulterer i stillingen 3-1 til NTNUI. David Larsson sikrer seieren med NTNUIs tiende mål denne helgen.

Dermed topper NTNUI tabellen for første gang siden op...

Les mer

Lørdagsseier mot Røa

0-4 til Røa var stillingen etter første omgang på Leangen denne lørdagen. Serieledere Røa ledet med 4 poeng over andreplassen til NTNUI, og det var en viktig kamp for begge lagene. Til pause var NTNUI preget av dårlig samspill og Røa hadde benyttet anledningen til å sette samtlige kontringsmål.

Etter en motivasjonstale fra trener Tobias Borén i pausen meldte imidlertid NTNUI seg på kampen igjen; 3 minutter inn i andre omgang har både Petter Hveding og Sigve Swensen satt hvert sitt mål på frislag, og stillingen er 2-4. NTNUI ligger mye mer kompakt nå, og stillingen holder seg til Sigve igjen setter ballen i mål 18 minutter senere, kort etterfulgt av Paul Thrane etter en nydelig gjennombruddspasning fra Tobias...

Les mer

Dobbel seier i helgen!

NTNUI Bandy har vunnet de tre siste kampene sine, og ligger dermed på andreplass i 3. div herrer bandy – den beste plasseringen siden laget startet opp for noen år siden! Her er litt videoklipp fra lørdagens kamp mot Snarøya, som laget vant 5 – 3. Vi spilte med lånte drakter siden Snarøya er grønne. Søndagen etter vant NTNUI kampen mot Hauger 5 – 2. I helgen som kommer spiller vi mot serielederne Røa, og har muligheten til å ta ledelsen i serien. Videoen bør sees i HD.

Les mer