Facebook er ny infokanal for NTNUI Bandy

Ønsker du å vite hva som skjer i NTNUI Bandy? Følg med på Facebooksiden vår da vel! Der kan du også ta kontakt om det er noe du ønsker å spørre om.

https://www.facebook.com/NTNUIbandy/

12698651_1736865656543244_414760706850727055_o

Facebook_F_icon.svg

Les mer

På tide å slipe skøytene

tirsdag 08.09 har vi høstens første istrening i ungdomshallen på Leangen (Se kart). Vi er på isen fra klokken 21:30 til 23:00, og håper å se deg der! Lurer du på hvordan du skal komme deg til Leangen er det bare å bli med i facebook-guppa vår og spørre. Det er mulighet for å legge igjen utstyr i boden ved banen. Disse istreningene kommer til å fortsette ut høsten, så om du ikke har fått opp utstyret enda er det på tide nå!

Les mer

Innebandytreninger er igang!

Idag, Onsdag 19.08, har vi semesterets første innebandytrening klokken 20:30 på Dragvoll idrettssenter (Se kart). Vi håper mange slenger seg på disse treningene, som ofte holdes sammen med NTNU sitt bedriftslag i innebandy. Videre fremover blir det innebandytreninger hver onsdag på samme tid og sted, vi sees!

Les mer

Velkommen til ny sesong med NTNUI Bandy

Enten du har spilt med oss før eller ikke ønsker vi deg velkommen til en ny sesong med Bandy her i Trondheim. Etter fjorårets knallsesong håper vi på å se mange nye og engasjerte spillere på isen senere i høst. Før isen er klar inne på Leangen er det innebandytreninger hvor vi såklart også håper på å se nye og kjente fjes. Tidspunkt og sted for treningene blir annonsert så fort disse er klare, antageligvis blir det på Dragvoll idrettsbygg onsdager kl. 20:30-22:00.

Vi har den glede av å fortelle at det skal bli kjøpt inn nytt draktsett med tilhørende bukser. Prosjektet har ligget i sommerdvale, men nå håper vi å kunne stille med nyforsterket lag i nye drakter til KOSA Cup!

Les mer

Fin avsluttning på knallsesong

Fredag kveld og natt til lørdag feiret NTNUI Bandy årets sesong med tradisjonelt vorspiel hos Peter Tenfjord og påfølgende deltakelse i Gudenes Natteliv på Studentersamfundet. Det ble delt ut premier til årets toppskårer, Tobias Borén – som vant med sine 23 mål, årets nykomling, Petter Hveding – som har brilliert på midtbanen og tar over trenerrollen til høsten, og årets gris, Sigve Swendsen – som hadde hele 38 minutter på utvisningsbenken iløpet av sesongen. Det skal også noteres at Sigve meldte at han kommer til å bli toppskårer neste sesong, og at han sørget for at “ting tok lenger tid enn vi trodde” på veien til Samfundet – alle spillerne takker Sven Andresen, Petter Hveding og Øivind Aabye for påfølgende opprydningsarbeid.

1507782_10203920279716696_1994782213487208829_n

Det er med tungt hjerte vi mister noen...

Les mer

NTNUI – Bergen

Det var få grønne spillere i Bergenshallen forrige helg; NTNUI stilte med Pontus Magnusson som keeper, Eirik Nesgård og Paul Thrane som forsvarsspillere, samt duoen Petter Hveding og Sigve Swensen på topp. Til kampstart manglet det dommere, heldigvis stilte en ung bandyspiller og en yngre hockeyspiller opp som dommere. På siden sto Martin Digranes, NTNUIs lagleder under kampen.

11042084_10152602865402541_2021826942_n

I solidaritet med NTNUI spilte Bergen med fire utespillere på banen tross tallrikt oppmøte. NTNUI holdt stand en god stund ut i første omgang, men med ballen i konstant spill og uten byttemuligheter fikk etterhvert Bergen overtaket. Dårlig markering foran mål endte med mange av de 17 målene til Bergen den ettermiddagen, på tross av utallige redninger av Pontus...

Les mer

Seier nummer 10 til NTNUI

Det ble en spennende kamp mellom Snarøya og NTNUI på Snarøyabanen sist søndag da trondheimslaget på 11 møtte et sterkt lag på hele 17 spillere. Tobias Borén skårer sitt 22 mål for sesongen på en feilpassning fra Snarøya etter 13 minutter, og skaffer dermed ledelsen til NTNUI. Etter 40 minutter utligner Snarøya på klabb og babb om ballen i etterkant av et frislag på ringen.

Klikk på bildet for å se film fra søndagens kamp.
NTNUI takker ivrig tilskuer for film og redigering.

Snarøyingene benytter innbytterene sine godt og studentene må jobbe hardt for å henge med. Mot slutten av kampen får de likevel uttelling for strevet når Petter Hveding gir en målgivende passning til Tobias...

Les mer

Samspill på Snarøya

Godt samspill fra studenterlaget sikret seier både mot Snarøya og i serien denne lørdagen. Kreativitet, lagmoral og bunnsolid arbeid fra alle de elleve oppmøtte gjorde kampen til en fryd for hjemmelaget på bortebane.

tabellenOpprykk

I det defansive satt styringen godt, og det lille som kom igjennom sørget keeper Pontus Magnusson å rydde opp. Offansivt greide endelig NTNUI å bygge opp gode angrep, med mange kreative og enkle løsninger. Etter første omgang sto stillingen 2-0 til studentene, med mål fra Tobias Borén og et kornerskudd fra David Larsson. Tross få spillere greide NTNUI å holde tempoet oppe også i andre omgang; Tobias setter et par sjanser, det samme gjør Petter Hveding – det ene med assist fra Pontus...

Les mer

Solid seier til NTNUI

NTNUI topper igjen tabellen etter en solid seier mot Strømsgodset. Både forsvaret og angrepet til studenterlaget fungerte som smurt, og alle spillerne sørger for at NTNUI vinner søndagskampen 14-1.

Sigve Swensen er først ut med å skåre mål, Petter Hveding, Eirik Kulsrud, David Larsson og Oscar Nissen følger etter og sikrer ledelsen på 8-0 til pause. Etter pause stiller Strømsgodset med én mann mindre da deres spiller nummer 10, Christoffer Nilsen, har en uheldig kollisjon med vantet i førsteomgang. Sigve, Halvor Eid Nielsen, Oscar, Hveding og David skårer alle mål i andre omgang, og gir NTNUI målforskjellen de trenger for å legge seg inn over Røa på tabellen, som også har 16 poeng.

Dermed har NTNUI vunnet siste helg med hjemmekamper denne sesongen, og ligger godt ann fø...

Les mer

Hjemmeseier mot Strømsgodset

Ekstremværet Ole herjet i Trøndelag i dag, og spillerne var unektelig glade for å spille inne denne lørdagen. Det ble likevel et tøft oppgjør mellom NTNUI og Strømsgodset. Toppskårer Tobias var ute med skadet skulder, men det stoppet ikke studentene fra å ta kontroll fra start. David Larsson setter et skudd i kassa etter 8 minutter, kort etterfulgt to mål fra Petter Hveding. NTNUI er flinkere til å dekke Strømsgodsets spisser enn ved forrige møte, noe de tapte på i Drammen. Alikevel reduserer Strømsgodset med to mål før dommer Disch blåser av til pause.

Etter pause setter Øyvind Aabye og Oscar Nissen hvert sitt mål. På tavla står det 6-2, idet Strømsgodset melder seg på i kampen igjen...

Les mer