Ofte stilte spørsmål

Kan jeg bli medlem av NTNUI?

Alle nåværende studenter ved NTNU i Trondheim, vitenskapelig personale og tidligere medlemmer av NTNUI, NTHI og AVHI (krever visning av gammelt medlemskort) har muligheten til å bli medlem av NTNUI.

 

Hvordan bli medlem av NTNUI?

For å kunne stifte medlemskap i NTNUI må du ta med deg gyldig studentbevis og semesterkort til ditt nærmeste SIT-treningssenteret. Det er mulig å kjøpe helårsmedlemskap i NTNUI til 550 NOK.

Det er mulig å kjøpe både medlemskap i NTNUI og til SIT sine treningssenter, dette kan gjøres på et av idrettssentrene til SIT eller på SIT sine nettsider.

NB: Enkelte idretter som avholder sine treningstider i et av SIT sine lokaler krever SIT medlemskap eller at du betaler en engangssum hver gang du ønsker å trene.

 

Hvordan kommer jeg i kontakt med de forskjellige idrettsgruppene?

Idrettsgruppene har egne hjemmesider som det er linket til i gruppemenyen på NTNUI sine hjemmesider. Om du trykker på en av aktivitetene vil du bli direkte overført til deres hjemmesider. Ønsker du å bli medlem eller bare møte opp på prøvetrening, så ta kontakt med den idretten/laget du ønsker å delta på via deres eposter som skal være tydelige på deres egne hjemmesider.

 

Kan man låne idrettsutstyr fra NTNUI?

Ja det er mulig å kunne få låne idrettsutstyr fra NTNUI. NTNUI-bumerang er en gratis utlånsordning for idrettsutstyr som låner ut til studenter. Bumerang holder til på Moholt studentby. Buss nr. 5 og buss nr. 66 går direkte fra sentrum til Moholt studentby. Buss nr. 5 går fra kongens gate K2 og buss nr. 66 går fra Munkegata M1. For reisetabell gå inn på Atb sine hjemmesider. For mer informasjon om Bumerang og kontakt gå inn på deres nettsider.

 

Hva er Koiene?

Koiene er et tilbud fra NTNUI for de som ønsker å ta seg en tur med overnatting et annet sted enn Trondheim sentrum. Koiene har hele 23 forskjellige koier å velge imellom. For å kunne dra på en koie må den enten leies, eller man må melde seg på en av de arrangerte turene til koiene. Mer om dette finner du på deres nettsider.

Det er også mulig for personer som ikke er medlem av NTNUI å leie en koie, da bare til litt høyere pris.

 

Hva er studenterhytta?

Studenterhytta er ei hytte som ligger i Bymarka, like ved Skistua, som drives av frivillige fra NTNUI.
Hytta er åpen hver tirsdag og onsdag hvor man kan komme seg til hytta med Hyttebussen, som er gratis for alle med NTNUI-oblat. Rutetabell for Hyttebussen finner man her.
Studenterhytta er også åpen hver lørdag og søndag og buss nr. 10 går fra kongens gate K2 til skihytta, for rutetider se tabell, eller gå inn på Atb.
Studenterhytta er tilgjengelig for alle medlemmer av NTNUI og mer informasjon om åpningstider og studenterhytta generelt, finner du på deres nettsider.

 

Lurer du på noe mer? 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss i hovedstyret på mail hovedstyret@ntnui.no.