Infoskriv NTNUI

with Ingen kommentarer

Hu og hei!

For mange er dette bare begynnelsen på enda et semester der man skal fortsette med det man har gjort tidligere, men det er også mange som er i Trondheim for første gang og noen som tenker at i år er året jeg skal begynne med aktivitet igjen! Da er det selvsagt mye man lurer på, og vi har derfor laget et lite skriv med den viktigste informasjonen.

Hva er NTNUI?

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitets idrettsforening (NTNUI) er studentidrettsforeningen ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Med mer enn 14.000 medlemmer og over 60 ulike aktiviteter er NTNUI Norges største og mest allsidige idrettsforening. Klubben satser først og fremst på bredde, men har også flere meritterte utøvere på et høyt nivå. NTNUI har som oppgave å gi studenter ved NTNU en mulighet til å være aktive, og med 100 års drift kan klubben tilby godt tilbud til de som ønsker å bli med i en gruppe eller ønsker å organisere treningen sin selv. Ved å bli med i en eller flere grupper får man fort en stor vennekrets, og det blir ofte satt av tid til en fest eller to. NTNUI drives av studenter, og det er svært mange dugnadstimer som legges ned i løpet av et år.

Hvordan bli medlem av NTNUI?

For å bli medlem av denne fantastiske idrettsforeningen tar du med deg studentbevis og semesterkort og gjør ett av følgende:

1. Kjøp medlemskort i resepsjonen på Idrettsbygget Gløshaugen, Portalen eller på Dragvoll Idrettssenter.
  2. Kjøp medlemskap på sit.no/trening

Kjøper du SiT-medlemskap får du automatisk med NTNUI-medlemskap og tilgang til alle av NTNUIs grupper (Merk at noen av gruppene også har egne treningsavgifter). Du kan også kjøpe kun NTNUI-medlemskap, men da får du ikke tilgang til treningssentrene. Det er viktig å poengtere at om du ønsker å bli medlem av en gruppe som benytter SiTs treningslokaler, må du ha SiT-medlemskap.

Priser finner du på https://www.sit.no/trening/bli-medlem

Hvordan bli med i en eller flere av gruppene?

I NTNUI har vi mange og varierte grupper. Hvordan man blir medlemmer i de forskjellige varierer litt fra gruppe til gruppe. Noen har opptakstreninger, noen har bli-kjent-kvelder, for noen er det bare å møte opp på trening og i andre grupper melder du deg bare på turer og arrangementer utover semesteret. Derfor anbefaler vi at du selv tar en titt på den/de gruppene du er interessert i. En oversikt over de forskjellige gruppene med informasjon finner du på http://org.ntnu.no/ntnui/?page_id=656.

Vi har også satt sammen et dokument med en oversikt over de fleste opptakstreningene, det finner du her:

Opptakstreninger.

NB! Vær obs på at opptakstreningene er satt opp etter sted, så husk å sjekke alle relevante steder.

Lykke til med nytt semester, så håper vi du blir med på laget!

Vi gjør norsk idrett bedre!