Idrettsgallaen 2017

with Ingen kommentarer

I skrivende stund er jeg på toget på vei til Trondheim etter konferanser og Idrettsgallaen 2017 på Hamar. Jeg dro opp fredag formiddag for å være med på en SFA-konferanse (SFA-særforbundallianse), der jeg, sammen med Marius (generalsekretær) og Tormod (utviklingskonsulent) representerte Studentidrettsforbundet.

På veien dit fikk jeg også en utfordring fra Marius om å filme inn en liten snutt der jeg skulle forklare hva studentidrett er og litt rundt det. I ettertid viste det seg at det var en del av en serie med små reklamesnutter som skal sendes på TV2- sporten i etterkant av Ungdomslekene. Selv var jeg så nervøs at jeg tror ikke jeg blunket en eneste gang. Det blir interessant å se resultatet.
Lørdag startet Nettverkskonferansen jeg skulle være med på sammen med 59 andre ungdommer/unge voksne. Vi har lært mer om temaene makt, hersketeknikker og nettverksbygging. Etter dette bar det avgårde til Idrettsgallaen. Det var utrolig flott og veldig artig.

Etter Idrettsgallaen bar det videre på «idrettsgallaen Nachspiel» på Scandic med alle prisvinnerne og oss andre dødlige. Det var klart for mingling! Jeg fikk blandt annet snakket litt med idrettspresidenten, generalsekretæren, friidrettspresidenten, organisasjonssjef i STIK og styreleder av STIK. Det var en kjempeartig kveld som sluttet rundt 4.
Søndag klokken 10 var andre og siste dag av Nettverkskonferansen igang og temaet denne dagen var styrearbeid. Det er kjekt å dele erfaringer og lære av andre, samt få oppfriskning på kunnskap som kanskje har gått litt i glemmeboken.

Konferansen ble avsluttet rundt 14 etter en god lunsj. Alt i alt har det vært en fantastisk hyggelig og lærerik helg med mange flotte mennesker og foredragsholdere.