Hvem skal bestemme norsk idretts fremtid?

with Ingen kommentarer

I går kunne man lese i VG at kulturminister Linda Hofstad Helleland har invitert «ni eldre menn» til å diskutere og komme frem til konkrete løsninger til hvordan norsk idrett skal bli bedre.

De to siste dagene har jeg tilbragt på «Ungdomsidrettskonferansen 2016» og der har utrolig mange dyktige, unge mennesker delt sine erfaringer. Vi får jo ofte høre at de unge, engasjerte er norsk idretts fremtid, og da syntes jeg at det blir litt snevert og kun invitere «ni eldre menn» til å diskutere nettopp dette. For all del, disse karene sitter på mye kunnskap og erfaringer, men burde man ikke i det minste ha en liten variasjon i gruppa?

Derfor har NTNUI i samråd med STIK invitert Tom Tvedt til Trondheim i januar for å diskutere og snakke med meg og 11 dyktige jenter om hvordan vi kan forbedre norsk idrett. Tom Tvedt tok utfordringen på strak arm, og det er kult!

Burde vi invitere kulturministeren også?

Dersom noen skulle ønske å lese mer om dette, så har NIF laget en sak her det er også linket videre til en video av hele seansen.

utfordring