Malta- ENAS Forum and Assembly!

posted in: Ukategorisert | 0

Hei dere!

Her kommer en liten hilsen fra Malta, der jeg er på ENAS Forum and Assembly (European Network of Sport Services). Det er totalt 172 deltakere på konferansen og de kommer fra hele Europa.

Deler av den norske ENAS- delegasjonen Her er jeg sammen med Elle (Idrettsansvarlig i VT), Katarina (Idrettsjef Sit), Thomas (Politisk nestleder VT) og Espen (Velferdsdirektør Sit)

For noen måneder siden ble jeg spurt om jeg kunne holde en presentasjon/ et foredrag på denne konferansen. Presentasjonen faller under temaet «Volunteering and leadership development» og jeg skal snakke litt om hvorfor vi jobber frivillig, hvorfor vi fortsetter å være frivillige år etter år og hvorfor NTNUI (og resten studentfrivilligheten i Trondheim forøvrig) er så spesielt.

I sommer var jeg på en annen konferanse i Frankrike av FISU (International university sports federation) og både på FISU Forum og ENAS Forum kommer det tydelig frem at vi er i en særdeles annerledes situasjon enn resten av Europa. Det er stort fokus på resultater og lite på breddeidrett og idrett for gøy.

Dere hører mer fra meg etter presentasjonen i morgen!
Dette er første gang jeg skal holde presentasjon i et internasjonalt forum så kryss fingrene for meg!

Hilsen fra Emilie Zakariassen,
Leder NTNUI