Treningsplan Uke « 40 »

Egentrening/hviledag

Elghufs opp mot Estenstadhytta (30. sep)

Oppmøte kl 18:30 Store-P

Elghufs opp mot Estenstadhytta. Oppmøte kl 18:30 på Store-P, og start på drag ca 19:00 fra Bekken. Vi kjører 2x4 minutt med 2 min pause og 4 x fra lyktestolpen og opp til hytta. Vel møtt!

Dragvollonsdag (1. okt)

Oppmøte kl 18:30 Idrettsbygget Dragvoll

Trappespenst kl 18:30
Fotball kl. 19:00
Styrke kl. 19:30

Rulleski intervall (2. okt)

Oppmøte kl 18:30 Store-P

Da det er blitt mørkt, flytter vi torsdagsintervallen til "Ranheim-runden" som har gatelys. 5x4 min intervall med 2 min pause. Vel møtt!

Egentrening/hviledag

Hu&Hei (4. okt)

Oppmøte kl 08:30 Store-P

NTNUI Orientering inviterer til skogsfest i Bymarka!
Det tradisjonsrike Hu&Hei står for tur, også kjent under navnet Gampeløpet.
Meld deg på!
Felles kjøring fra StoreP, eller møt direkte på Skistua.

Elghufs i Vassfjellet (4. okt)

Oppmøte kl 09:00 Store-P

De som ikke kan eller vil være med på Hu&Hei drar til fantastiske Vassfjellet for elghufsintervall. Typisk 5x8min. Oppmøte på Store-P kl 09.00, ta med en tørr trøye, en brødskive og litt penger til sjåføren :)

Restitusjon etter Hu&Hei (5. okt)

Oppmøte kl 09:00 Hjemme

Sommerkolleksjon i vinterland

I år som alle andre år har NTNUI Langrenn tatt ut et eget utvalg rettet mot promotering i utlandet. I år stod sommerkolleksjonen på satsningslista, både kolleksjon og modeller har tatt veien over dammen for å nå ut i det store utland. Her er kolleksjonen representert under et kortvarig høydeopphold på en vulkan rundt 3000 meters høyde. Sommerkolleksjonen passer inn over alt og er blitt veldig godt mottatt, selv i frisk bris og under lavt trykk. De flotte fargene gir alltid god stemning!

Lykke til med høstsessongen!

image1 (1)

Rulleski/sykkel til Meråker

Som i fjor og alle tidligere år blir det i år arrangert rulleski- og sykkeltur til Meråkersamlinga. Yr melder godt vær på fredag, så det lover godt for et sterkt felt! Syklistene og rulleskiløperne som har bil, vil få bilen deres transportert av andre i gruppa som drar noe senere.

Felles oppmøte for rulleskiløperne og syklistene er kl 15:00 på store P. Vi pakker da bagasjen inn i bilene, og satser på avreise kl 15:15.

Dette skjer i høst

Først og fremst: Meld deg på epostlista, og få alll informasjon vedrørende treninger, samlinger, etc.

Bli-kjent-kveld på studenthytta, 10.september
Myrfotball, bedriftspresentasjon og middag står på programmet. En gyllen mulighet til å bli kjent med gruppa. Påmelding kommer på hjemmesiden i løpet av uka.

Bli-kjent-fest, 12 september
Hvem sier nei takk til å feste med spreke langrennsløpere? Vi garanterer god stemning og hæla i taket! Sted: NTNUI-kjelleren på Moholt.

Barmarkssamling Meråker 18 – 21. september
Første samling går til Meråker. Med mye moro og bra trening for alle nivåer er dette en samling du ikke vil gå glipp av. Påmelding kommer på hjemmesida i løpet av uka, og vil bli annonsert via epostlista.

Hjemmesamling 10. – 12. oktober
Myrløping, blodsmak og timer i boka med pannekaker og kos i pausene. Hvorfor dra bort på samling når vi kan trene i Trondheim?

Bruksvallarna, snøsamling 13.-16. november
Snøsamling i november er ikke feil. Første skitur er et av årets høydepunkt!