Treningsplan Uke « 33 »

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Velkommen hit som student i Trondheim

Fremhevet

Velkommen skal du være!

IMG_7768

Fra testløpet under den årlige høstsamlinga til Meråker

Er du som oss – som går hele sommeren og venter på det første snøfallet (ikke helt da, men nesten). Er du en som liker å tilbringe den mørke høstkvelden på å dunke oppover bratte bakker med staver, for å kunne gå et par minutter fortere i vinterens turrenn? Eller er du en som digger å løpe i skog og mark på høsten, så du kan kule’n litt utover vinteren med den gode formen. Langrennsgruppa er for alle og enhver!

Et par viktige ting du bør merke deg:

 1. Swecosprinten 31. august – Enten som deltager selv, eller som arrangør. En rask og effektiv måte å komme inn i gruppa på!
 2. Epostlistene – Her kommer ukens treningsplan hver uke, og eventuell annen viktig informasjon.
 3. Meld deg inn i facebook-gruppa vår – Her er det mulig å dele smøretips, invitere på folk på treningstur eller organisere kjøring til treninger.
 4. Bli-kjent-trening onsdag 30.august – En feiende flott mulighet til å bli kjent med både nye og gamle langrennsløpere som har kommet seg til byen.
 5. Bli-kjent-fest lørdag 2. septSkyåsCrib inviterer nok engang til hygge for å bli kjent med nye og gamle fjes.
 6. Meråker-samling (barmarksamling) i midten av september – Er du ny i langrennsgruppa er denne samlinga nesten et must, her blir du ekstra godt kjent med folk i vårt rette element. Påmelding vil komme på hjemmesiden, – og vil bli annonsert på epostlistene våre. Følg med!

En vanlig treningsuke på høsten ser cirka sånn ut:

 • Tirsdag: Intervall, elghufs, syrefest (opp mot Estenstadhytta)
 • Onsdag: Trappespenst, innefotball og styrkesirkel
 • Torsdag: Rulleskiintervall
 • Lørdag: Intervall, elghufs, litt mindre syrefest (opp mot Vassfjellet)
 • Søndag: Langtur, rulleski/løping

Vi ses på trening!

For an english translate, contact here: langrenn-styret(a)org.ntnu.no

NTNUIs sommerdagbok #6

Fornøyde jenter på tur!

I helgen var flere av NTNUIs stjerner på Sjusjøen for å toppe formen før semesterstart i Trondheim. Lørdag ble brukt til en god langtur på beina rundt Reinsvatnet opp om Nevelfjell, Slåsæterfjell og Reinsfjellet. Etter et par timers overbevisning synes også vår kjære leder fra Sogn og Fjordane, som er vant til noe mer spektakulære fjell, at det var fint her.

Les videre

Bli kjent med langrennsgruppa summer edition – Tore

Navn: Tore Berdal
Alder: 19 år
Hvor lenge i langrennsgruppa: 1 år
Sivilstatus: Singel 😉 😉 
Sesongens store mål: Åpningsdistansen i OL i pjång sjang

5 kjappe 

 1. Justin Bieber eller Odd Nordstoga? Odd, selvfølgelig.
 2. Alltid sokker i sandalene eller alltid Hawaii-skjorte og hatt? Alltid en kombinasjon av begge e å foretrekke.
 3. Beste sommerminne? Spontane nattbadinger i godt selskap
 4. Verste sommerminne? Glem det negative, fokus på det positive!!
 5. Gi oss en funfact kanskje ingen veit om deg Etter fire år på hybel, har æ aldri vaska sengklean min sjøl. Det e mamma sin jobb i helgen.

NTNUIs sommerdagbok #5

Sommerferien er en tid for variert trening og orienteringsløp er en spennende treningsform for

Big-O boi

Olav demonstrerer god stemplingsteknikk!

kropp og ikke minst de små grå. Langrennsgruppa hadde tre tapre riddere som skulle prøve seg på sommerløpet Sørlandsgaloppen forrige helg, som forvirrende nok gikk i Vestfold. Undertegnede løp alle fire dager, mens hjemmefavoritten Olav Vestøl og storpendler Erlend Nydal toppet formen og deltok kun lørdag og søndag. Ulikt langrenn er teknikk langt viktigere enn kondisjon i orientering. Spesielt i dette terrenget med en drøss av detaljer og muligheter for å gjemme bort postene. Les videre

Bli kjent med langrennsgruppa summer edition – Tonje Elisabeth

Navn: Tonje Elisabeth Breivik
Alder: 21
Hvor lenge i langrennsgruppa: 1 år
Sivilstatus: Singel
Sesongens store mål: Hvertfall ikke prestere dårligere enn fjorsesongen

5 kjappe

 1. Fjellsommer eller sjøsommer? Kan jeg ha begge?
 2. Justin Bieber eller Odd Nordstoga? Odd Nordstoga.
 3. Beste sommerminne? Det må bli seilturen i Kroatia.
 4. Verste sommerminne? Den sommeren jeg tryna på rulleski.
 5. Gi oss en funfact kanskje ingen veit om deg Har aldri spist kebab..

Hemsedal rulleskifestival

7 – 9 Juli braket Hemsedal rulleskifestival i gang. Dette er andre året det blir arrangert. Løperantallet og profesjonaliteten til både utøvere og frivillige hadde en progresjon fra året før. Fredag kveld var det duket for skøyting sprint i den 1. år gamle rulleskiløypa. Løypa var relativt hard med en løpstid på ca 4 min. Under prologen som ble vunnet av Håkon Hjelstuen fra Lyn – ski, ble beste NTNUI-løper prolog spesialist Ole Sollien Hulbak på en 8 plass etterfulgt av Jakob Mestvedthagen 11. plass og Ola Jordheim på en 14. plass. I Heatene ble det en tidlig exit på Jordheim, Jakob karret seg videre med en andreplass i kvarten. Etter litt bestikkelser presterte Hulbak også å komme seg videre til Semi etter å ha havnet på 4. i sin kvartfinale. Ole selv ønsker ikke å kommentere hvorvidt dette er sant eller hvor stort beløp han må ut med, men det ble overhørt noe om halve studiestipendet! Les videre

Bli kjent med langrennsgruppa summer edition – Elias

Navn: Elias Brattli Sørensen
Alder: 21
Hvor lenge i langrennsgruppa: Siden høsten 2015
Sivilstatus: Singel
Sesongens store mål: Fullføre Studenterfemmila på under 4 timer, dette i en 10 kg lettere utgave av meg selv.

5 kjappe

 1. Ananas på pizza? Why not both? Jeg åpner for et mer inkluderende pizza-samfunn der pizza både med og uten ananas er ok.
 2. Du får kun bruke et smørealternativ hele sesongen. Hva velger du. Klister, tørrvoks eller røbb? Går for tørrvoks, så kan man heller stauke om det blir bakglatt.
 3. 50 cm for korte eller 50 cm for lange skøyteski? 50 cm for lange. Da får man god glidsone, kontroll og stabilitet nedover (utforkjøringer er viktig for en tung skiløper som meg). Så kan(må) man stauke mye, og jeg digger stauking!
 4. Beste sommerminne? Nakenbad på natta i Kroatia. Badet markerte slutten på sommerens Interrail-tur. Jeg de to andre gutta som badet snakket om nøkken og sjøuhyrer mens vi fløt rundt i mørkt vann med høyere temperatur enn lufta. Vi valgte å gå opp av vannet på en annen strand enn den vi gikk ut fra (strender adskilt av en svær molo). På vei tilbake til klærne våre passerte vi først tre damer som satt på stranda og nøt nattehimmelen, deretter rundt 8 kroatiske ungdommer som satt nær vår strand og røyket hasj. Komfortsonen ble utfordret, og antallet individer som har sett utstyret ble økt drastisk på én kveld. Jeg gikk ut av det hele med en styrket personlighet.
 5. Verste sommerminne? Nakenbad på natta i Kroatia. På det samme nattbadet tråkket jeg på en kråkebolle på vei opp av vannet, mens jeg tok på en annen. Dette ga meg mange brodder i hånd og fot, noe som har vært til bry en hel uke i ettertid.

NTNUIs sommerdagbok #4

Skrytebilde av utsikta til hytta

Ei litta hilsen fra familiehytta Karibu (velkommen på Swahili faktisk. Bare flaks. Søstra til pappa heter Kari.). Helsa er fortsatt skrantende, ikke veldig overraskende. Kanskje er det på tide å innse at man bare er blitt gammal? Uansett – her på hytta er vi da. Jeg og den riktige gammærn. Pappa, som han også heter. Vi skal gjøre noe vi ikke har peiling på. Og har allerede fått påpakning fra hyttenabo om at «du må jo ha ei skikkelig skisse før dere begynner». Pyttsann. Vi har jo googlet «hvordan lage platting». Detta skal gå fint. Les videre

Bli kjent med langrennsgruppa summer edition – Siri

 

Navn: Siri Stensgård
Alder: 22 år
Hvor lenge i langrennsgruppa: 1 år
Sivilstatus: Singel
Sesongens store mål: Være med på flere hyttekaruseller enn i fjor og selvfølgelig Birken.

5 kjappe

 1. Fjellsommer eller strandsommer? Fjellsommer
 2. Bodegaen eller lesesalen? Må vel si Bodegaen for det er vel ikke lesesal på Rotvoll. Eller er det?
 3. Beste sommerminne? 2 uker med sol, bading, fjellturer og alt for mange turister i Lofoten i fjor
 4. Verste sommerminne? Da ferieturen til Italia måtte avbestilles fordi jeg fikk ørebetennelse etter en iskald raftingtur i Sjoa.
 5. Gi oss en funfact kanskje ingen veit om deg. Har vært på Justin Bieber-konsert i alle verdensdeler.

NTNUIs sommerdagbok #3

Dronefotos by Skyås Productions

Sommaren vert i år som dei 8 siste åra tilbrakt som hyttevakt på DNT hytta Fuglesteg. Ein jobb som stort sett består av å lage og selge kaffi og hellekaker (kan ligne litt på små pannekaker), snakke med gjester og å få tida til å gå. Får å få til det siste har eg innført ein rekke tiltak. Eg har satt opp slakk line, flydd drone, kjøpt kryssordblad, osv. Med arbeidstid frå 11-17 har eg god tid til å trene både før og etter jobb. Men stort sett benytter eg heller sjansen til å sove litt for lenge. På ettermiddagane er eg litt flinkare til å komme meg ut og ned i bygda eller opp på fjellet. Turane kan innimellom bli litt for lange og bratte, men med utsikta som venter på toppane gjer ikkje det noko.

Skyås elite 2 og Skyås elite 1 i skjønn forening.

Anbefaler alle frå NTNUI å ta turen hit! Kan skimte med medlemsrabatt på både overnatting og mat for alle i klubben 😉