Marka Rundt søker to nye styremedlemmer; IT og mannskap

Marka Rundt er et årlig turrenn som arrangeres i samarbeid mellom NTNUI og Vestbyen IL, og rennet er en viktig inntektskilde for langrennsgruppa. Det søkes etter to personer som kan sitte i MR-styret, som IT- og mannskaps-ansvarlig henholdsvis. Det er ønskelig at vedkommende kan sitte noen år for å sikre kontinuitet og erfaringsoverføring. Det vil bli gitt god opplæring og det er alltids folk å spørre om man lurer på noe.

Angående IT-ansvarlig er det òg ønskelig at vedkommende har kjennskap til databaser og wordpress, men det er ikke absolutte krav. Det vil bli gitt solid erfaringsoverføring fra sittende IT-ansvarlig, så det viktigste er motivasjon 🙂

Hvis dette er noe som virker interessant så sender du en mail til undertegnede med en kort introduksjon av deg selv og hvilket verv du ønsker. Nevn hvor lenge du har igjen å studere i Trondheim.

Q: Hvor ofte møtes styret? Hvor mye arbeid må man beregne?

A: Styret møtes én gang i måneden før jul, og så annenhver uke mellom jul og renndag. Angående arbeidsmengde så er det lite å gjøre på høsten. Det er først når vi nærmer oss renndagen at det blir noe særlig å gjøre. IT-ansvarlig har ansvaret for påmeldingslister, startliste, resultatliste og tidtaking, mannskaps-ansvarlig styrer med mannskapet som jobber under rennet.

Still gjerne spørsmål om du lurer på noe!

Frist for å søke er fredag 8.sep

 

Skihilsen

Erlend Sverdrup, MR-leder

sverdrup.e@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *