NTNUIs sommerdagbok #1

Du som er ivrig leser av denne bloggen(?) har kanskje tenkt dine tanker om at vi i NTNUI kun holder sammen når det er semester. Dette er feil, og gjennom sommeren kommer vi til å motbevise dette. Sommerlesingen er sikret, for hver uke fremover vil NTNUI avdeling sommer, dele spennende (og mindre spennende) hendelser fra livet borte fra Trondheim.

Først ut i denne spalten er det avdeling Oslo og omegn som har hatt en rolig grillfest. Gjestene var først invitert til undertegnedes nye favorittøkt; sightseeing jogg på Kjelsås. Dette var det ingen som stilte på, noe som kanskje kan tyde på at noen ligger på latsiden eller at noen faktisk ikke vil oppleve Kjelsås på sitt beste. Til tross for dette var det et supert oppmøte utover kvelden. Tilreisende kom fra Porsgrunn og Bergen (utover kvelden viste det seg at det bare var Lillestrøm). Selv må jeg si at jeg imponerte stort med tilbehør til grillmat. Poteter i alle mulige former ble servert. Det var mye god stemning og veldig hyggelig å se mange NTNUIere igjen. Der jeg var for opptatt med å rydde/forfatterens hukommelse har begynt å svikte har min lillebror (17) dokumentert det meste. Fra hans kamerarull kan man blant annet se noen spy i hekken.  Etter denne hendelsen ble det på tide å dra videre mot byen. Her holdt vi sammen, noen til og med helt til det stengte. Dette varmet et Sos.Kom-hjerte, som allerede ser frem til en bra høst med alle sammen.

Og ble du ikke invitert denne gangen, kan det skyldes at invitasjoner ble sendt ut da hosten var på vei for å sjekke utelivet i Barcelona. Var du en av de uheldige som gikk glipp av denne festen, kommenter under og du er med i trekningen av et eventyr du sent vil glemme 😉

Sommerklem fra Sos.Kom

Én tanke om “NTNUIs sommerdagbok #1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *