Avslørt?

Onsdag 08. februar kunne ein observere dette på Facebook

Årets Tour de Sweco kunne avsløre alt frå dårlig form, til kven som har brukt hausten på å smugtrene i Estenstads djupe skogar. Men i kjølvatnet av touren kom det også andre avsløringar… På onsdags kveld kunne det på facebook nemleg observerast at NTNUI Langrenn’s stolte nestledar gjennom heile to år, Olav Vestøl, nettopp hadde trykt «liker» på langrennsgruppa si side på facebook.

Kva synast langrennsfolket? Er dette respektabel oppførsel av Vegårshei-ekspressen? Eller har han kanskje først no oppdaga «liker»-funksjonen? Bør det bli sanksjonar, til dømes i form av refusjonsnekt? Eller har ein rett og slett blitt for hårsår i dagens sosiale media-samfunn?

3 tanker om “Avslørt?

  1. Olav skuffer stort. Det må sies. Refusjonsnekt blir vel i mildeste laget. 13 måneder utestengelse fra alle NTNUI-aktiviterer føler jeg er mer riktig straff.

    Er ryktene sanne om at Olav flykter fra oss uansett? For å sjekke ut rulleskiløypene i forkant av neste års rulleskimesterskap i Mitchigan?

  2. En SKANDALE av de helt store! Spørsmålet er om man i tillegg til 13 måneders utestengelse bør ilegge en eventuell refusjonsnekt med tilbakevirkende kraft? Jeg skjønner forøvrig godt at han rømmer landet når dette endelig er kommet for en dag! Så da spørs det om han tør komme tilbake etter «å ha dratt til USA for å dø som skiløper» slik profilerte medlemmer av langrennsgruppa mener at alle norske skiløpere som drar til statene gjør!

  3. Det var med sjokk og vantro jeg oppdaget denne nyheten. Vedkommende er også observert med økende bruk av Vegårshei IL klær på treninger den siste perioden.
    Dette er dobbeltspill, og et tydelig signal fra vår alles avtroppende nestleder.

    Dette er verdier og holdninger langrennsgruppa må ta med største alvorlighet. Fjerning av samtlige poeng i HK-sammendraget samt. økt kjøkkentjeneste på MeldEPOsten må være minstestraff!!

    Heldigvis har jeg særdeles god tro på at påtroppende nestleder er rett mann, og vil make Nestleder great again

    -NO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *