NTNUIerne lar seg ikke stoppe av stavlengdevedtaket!

Som se hør og bør på en søndag møtte en god gjeng gærninger opp til rulleskilangtur kl. 09.00 (09.10 for enkelte…) fulle av motivasjon for å vise at i NTNUI lar man seg ikke vippe av pinnen (eller staven?) av utviklingsleie FIS-pamper. Staver ble kontrollmålt og godkjent og vi la av gårde. Det skulle imidlertid vise seg at Langrennsgruppas notoriske stavbryter, Goggen Meløy, fremdeles ikke var fornøyd med lengden på sine triac-staver og bestemte seg tidlig for å korte ned både stav og tur.

Gutta staker som aldri før, selv med begrensninger på stavlengde!

Gutta staker som aldri før, selv med begrensninger på stavlengde!

7 mann satte dermed kompasskursen videre over Ståggån og etter 3 mil delte feltet seg i to da fire av gutta kunne kjenne at lettelsen av å bære på 20 gram(?) mindre stavmasse på ethvert stavtak bar frukter. I tillegg hadde eks-NTNUIer og judas ØWHB ved Ler endelig klart å lære rulleskiene sine å plystre, og de sang som ei lerke, til resten av gjengens store fortvilelse hele veien til Heimdal, tydelig inspirert av ovennevnte Goggen’s nye favoritt-CD om sangfugler.

7 mil fikk holde for denne gang, men med farten som ble satt fra Klett har trolig ingen i skrivende stund klart å komme seg opp av sofaen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *