Skyås Elite 2s pre-Dolomitten-samling

bitibu1

#vinter

Nå har det gått over én uke, siden Skyås elite 2 gjennomførte siste treningsamling  inn mot noen av sesongens store høydepunkter. Dolomitenlauf.

Treningsamlingen ble gjennomført på Beitopalasset Bitibu, hvor vi møtte på en Vala. Andre kjente navn nabolaget i var Cecilie Skog og Ole Einar Bjørndalen. Så kulde eller treningstimer skremte ikke oss. Det er forskjellige prioriteringer innad i Skyås elite 2, når det kommer til rennene i Dolomittene.

Les også om rivaliseringen mellom Skyås elite og Skyås elite 2

geiro_istapp

Geir Olav «IstappBane» Haugen

Deler av Skyås elite 2 dunket på med kilometer, og lot ikke kulda være til hinder i det hele tatt. Hele teamet gitt rundt som selveste Tom Hardys Bane, for å spare lungene for den kalde lufta. Kombiøkter med skøyting og klassisk, i tillegg til gode kilometersdunkinger i klassisk var resepten for GeirO. Skyås elite 2s store skøytespesialist satser selvfølgelig mest på Worldloppet Dolomitenlauf. Geir Olav har uttalt at han synes det er synd at skøyterennet ble kuttet ned til 4 mil. Han mener selv det er de siste 4 milene, han hadde hatt størst mulighet til å sette Skyås elites og Hafslorivalen, Meløy på plass.

minivala

Mannen som går 5-milsturer på kun varmt vann

I løpet av samlinga dukket det opp en kjent skikkelse. Først i ført delvis riktige farger, men sviker-klubb (Rustad IL.) Seinere observert i riktige farger og klubb, heldigvis. MiniValas største læring i løpet av sin Beito-samling, var åpenbaringen med Kvikk Lunsj med på tur. «Hei, det funka jo. Fikk litt energi jo!».

Første hyttekarusell tydet på at mengdetreninga fortsatt i kroppen på hele Skyås elite, forhåpentligvis løsner det litt bedre i dagens skøyterenn.

Og ja, Beitostølen viste seg fram på en skikkelig måte. Rett og slett som et vinterparadis.

Om du ønsker å følge Skyås elite på Instagram, Instagram.

2 tanker om “Skyås Elite 2s pre-Dolomitten-samling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *