Martin Hallbergs minneløp førstkommende tirsdag!

Igjen skal legenden Martin Hallberg hylles gjennom det tradisjonsrike (arrangert første gang i fjor) løpet i Moholt-området. Hovedpersonen forventes ikke å stille, men det gjør du!

Martin Hallbergs minneløp

Og lurer du på hvordan det gikk sist? Klikk her.

12 tanker om “Martin Hallbergs minneløp førstkommende tirsdag!

  1. Konspirasjonsteoretikere spekulerer i om datoen er valgt slik at enkelte ikke skulle få muligheten til å slå T-Rex ned i løpeskoene i årets utgave… Jeg setter alle pengene mine på Klokkehaug(er NTNUIbet oppe og går igjen G-Dawg?)!

  2. Kreativ sløyfe på Lohove. Går løypa under tunellen og tilbake over veien? Og i bunnen av voldteksstien skal man hoppe over gjerdene og runde rundt gravemaskina?

    • Løypa går ikke gjennom tunellen, men kutter rett av mot venstre. Antar du mener blomsterstien og ikke voldtektstien (stien skiftet navn i våres).Dette blir klargjort under felles gjennomgang av løypa kl 17:30. Men det er fare for at det blir en liten omvei (som vil gjøre den uslåelige løyperekorden enda mer uslåelig :p) 😉

      • Ja, dette vil bli bestemt under gjennomgangen. Konspirasjonsteoretikere spekulerer i om det var Torbjørn som satte i gang gravearbeidet i Dybdahls vei for å beholde løyperekorden et år til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *