Skiraffenløpet – breaking news

Løpsdirektør Markus Glad, merke-konsulent Ben Smeltzer og løypegeneral Sondre Haldén.


Løpsdirektør Markus Glad, merkekonsulent Ben Smeltzer og løypegeneral Sondre Haldén.

Gladnyhet: I kveld ble løypa til Skiraffenløpet merket! Dette betyr at alle kan være med, uten å være redd for å ikke kunne løypa. Det er merket med oppklippet pose, type Rema 1000 (se bilde).

Vi gjør oppmerksom på at i Fjærvollkrysset ligger det nå en del trær som ble tatt av stormen sist vinter. På grunn av dette legges løypa i en liten sløyfe til høyre for de falne trærne, men det er godt merket så alle finner frem, det eneste bekymringsverdige er om løyperekorden blir mulig å slå i år.

Sett av lørdagen allerede nå for høsten største løpsfest! Spre ordet og ta med en venn, arr.kom. håper på rekorddeltagelse i årets utgave av Skiraffenløpet!

3 tanker om “Skiraffenløpet – breaking news

  1. Bra løypemerking! Men to snarveier (skiløypa-Raknesbrekkja, Raknesbrekkja-skiløypa) ift tidligere år, spesielt fra Raknesbrekkja og inn på skiløypa blir det en del kortere og noen færre høydemeter, så tror for dem som er i form er det muligheter for løyperekord selv med sikk-sakk-løping over skråmyra og trøndersk blautmyr på sitt beste 🙂

    • Ja, det kan hende vi tok et par snarveier uten at det utgjør alt for mye totalt sett mtp de nye hindringene i løypa. Det var mørkt og minnet fra fjorårets løp har blitt fortrengt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *