Swecosprinten 2014

swecosprintenFor fjerde året på rad har vi gleden av å invitere til Swecosprinten, en rulleskisprint på campus Gløshaugen. I år som i fjor legger NTNUI- langrenn, i samarbeid med vår hovedsponsor Sweco, til rette for at langrennsløpere i hele Trøndelagsområde kan konkurrere om heder og ære i mylderet av NTNUs studenter. Her snakker vi god stemning! Swecosprinten satser i høst på en stor utvidelse, og går for første gang inn som et av rennene i den spennende satsingen på en Midt-Norsk rulleskicup! Mer info finnes her: swcosprinten.no

Som arrangør av Swecosprinten forventer vi at alle aktive langrennsløpere i NTNUI stiller opp; enten som deltaker eller som arrangør. I år går starten kl. 18.00, så forelesninger er ingen unnskyldning for ikke å møte opp! Mer informasjon blir sendt ut på mail.

3 tanker om “Swecosprinten 2014

  1. Hu og hei! I år har jeg klokketro på at NTNUI tar hjem hele kaka! Vi har jo sprintspesialist SuperIvar Hesselberg Indby, O2-snapper Jakob Meløy, den lynraske Ben Smeltser m.fl. I tillegg går det rykter om at skap-NTNUIer Eivind Skarpsno er ute etter revansje fra i fjor, jeg gleder meg!

    • Det er jo fryktelig leit at det er samme dag og tidspunkt som Bråtesten arrangeres! Dette må da kunne gjøres noe med? Ellers blir et av arrangementene definitivt B-preget, og jeg frykter det blir swecosprinten når landslaget er annonsert til Bråtesten….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *