Bli med på trening!

Hu og hei alle spreke NTNUIere!

Endelig er ventetiden over! På tirsdag er det klart for semesterets første tirsdagsintervall, og vi håper at så mange som mulig børster støv av stavene, og finner veien til Store-P på Moholt! Denne høsten er fullspekket med mye bra trening, samlinger og masse morro!

Planen for treningene denne høsten vil se slik ut:

Tirsdag

Dette er den beryktede tirsdagsintervallen, hvor opptil 90 treningsglade studenter møter opp. Denne økten foregår som løping, gjerne med staver, oppover mot Estenstadhytta. Dette er en økt som passer for alle, uansett kondisjonsnivå. Vi møtes på Store-P klokken 18.30 for felles oppvarming.

Onsdag

Vi varmer først opp med en løpetur med spensttrening. Her er det gode muligheter for å få trent opp snerten i frasparket! Når høsten blir våt og kald trekker vi inn og har trappespenst. Oppmøte er ved idrettsbygget på Dragvoll kl 18.30. Kl 19.30 har vi styrkesirkel inne på Dragvoll. Vi holder til i gymsalen oppe. Her får man trent opp de viktige stabiliseringsmusklene som man trenger for å gå godt på ski.

Torsdag

På torsdager har vi som oftest intervall, gjerne på rulleski. Gode økter som kan nevnes er 5*4 min fra Ranheim og opp til Solbakken, 5*8 min fra Ila til Skistua og intervaller i rulleskiløypa på Saupstad.

Lørdag

Det hender at vi møtes til intervalltrening igjen. Godbiter som kan nevnes er intervaller opp på Vassfjellet, eller kjettingrunder ved Bekken.

Søndag

Enten tradisjonell løpelangtur i Estenstadmarka, eller rulleski langtur. Gruppa som løper, løper gjerne samlet til Liaåsen, og der deles den ofte opp i en lang og en mindre lang runde.  Oppmøte er kl 09.00 på Store-P. Rulleskigjengen går ofte en runde rundt Byneset. Oppmøte ved stavne bru også kl 09:00. En kjempefin måte å starte søndagen på!

 

Vi ses på tirsdag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *